Se curata ciupercile, se spala, se taie si se fierb in apa sarata atit cit sa la acopere.
Cand sant gata, se strecoara si zeama lor se pastreaza.
Se prajeste usor faina in unt, se stinge cu zeama in care au fiert ciupercile, se adauga o cescuta de lapte si se lasa la fiert pina ce sosul este potrivit de gros.
Se adauga ciupercile si se mai fierb 10 minute.
Se servesc cu mamaliga.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii