Se curata ciupercile, se spala, se taie si se fierb in apa sarata atit cit sa la acopere.
Cand sant gata, se strecoara si zeama lor se pastreaza.
Se prajeste usor faina in unt, se stinge cu zeama in care au fiert ciupercile, se adauga o cescuta de lapte si se lasa la fiert pina ce sosul este potrivit de gros.
Se adauga ciupercile si se mai fierb 10 minute.
Se servesc cu mamaliga.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii