Ciupercile, curatate si bine spalate, se taie in felii mari si se fierb acoperite, 30 minute, intr-o cratita cu 1/4 l apa clocotita, la foc mic, impreuna cu ceapa taiata in sferturi, pina cand ciupercile se moaie bine, scotandu-se apoi ceapa. Faina se freaca cu o lingura de apa rece desertandu-se peste ciuperci cu care se amesteca, lasand sa fiarba cateva clocote ca sa se lege putin sosul, apoi cratita se ia de pe foc. Smantana batuta cu o lingura de apa rece se amesteca cu sosul fierbinte, potrivindu-se gustul cu sare. Deasupra se pun bucatele de unt, frunze de marar si patrunjel taiate marunt.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii