Ciupercile taiate felii subtiri se calesc cu impreuna cu putin morcov si telina in ulei incins.Dupa ce sunt gata,morcovul si telina se scot deoparte.Intr-o cratita se adauga faina (eu pun de regula o lingura de faina la o portie de ciulama) si cate putina supa de legume pana se obtine consistenta dorita,amestecand tot timpul pentru a evita formarea cocoloselor.Cand s-a omogenizat ciulamaua adaugati ciupercile,se adauga putin unt si putina smantana,se potriveste de sare si piper alb.Daca doriti pentru putina culoare puteti adauga cateva bucatele de morcov fiert si o mai lasati putin sa fiarba la foc mic.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii