Se curata de membrana fiecare palarie, se desprinde de piciorus si se spala repede, in apa rece, cu ajutorul unui burete moale de vase.
Se pun la fiert in cca 500 ml apa si putina sare. Le puteti fierbe asa bucati mari sau taiate in 3-4, impreuna cu piciorusul.
Dupa 15 minute se scot ciupercile (buretii) cu o paleta iar in zeama rezultata se bate faina si se pune pe foc sa dea cateva clocote si sa se lege.
In sos se pun apoi ciupercile, se mai lasa la foc mic cca 5 min amestecand sa nu se prinda.
Se servesc langa o mamaliguta fierbinte.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii