autor:

dicarmencitta1957

» » Mancaruri cu carne

Ciulama de ciuperci champignion cu pulpe de pui

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 aprilie 2010

Ingrediente
1 kg ciuperci champignion., 6 pulpe superioare de pui., 2 linguri de ulei de masline extravirgin., 2 linguri de amidon alimentar., 1 ceapa rosie(casalot)., Condimente:sare,piper roz proaspat macinat,1 praf de tarhon,1 praf de rozmarin si alte condimente care ne plac.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

9 voturi

Mod de preparare

Curatam copanelele de piele le taiem in doua si le punem la fiert in apa cu sare.Dupa ce le luam spuma,le dam deoparte.Curatam ciupercile(multa lume nu le curata si rau face)de pielita aceea plina de microbi.Le taiem in forma dorita,le punem intr-o craticioara pe foc cu un pahar de apa, le lasam sa dea intr-un clocot si apoi le dam deoparte.Separat intr-o tigaie prajim ceapa tocata marunt in 2 linguri de ulei de masline extravirgin,cam 2 minute dupa care in alta cratita punem ciupercile carnea si ceapa calita.Asezonam cu condimentele dorite,din cele 2 linguri de amidon facem un sos cu putina zeama de la puiul fiert,turnam peste tot ce avem in cratita si dam cratita la cuptor pentru 40 de minute.Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de ciuperci champignion cu pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
sarmalute

sarmalute

Carnea se taie cubulete, se amesteca cu orezul si legumele prajite putin cu pasta de rosii, cu verdeata

3 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Sarmalute din carne de manzat in foi de Stevie

Sarmalute din carne de manzat in foi de Stevie

Se spala foile de stevie si se oparesc in apa clocotita cu sare 3-4 secunde,apoi se scufunda imediat

4 voturi    10 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Dumitru Craciun , 15 martie 2015

    de ce să folosim amidon și nu făină?

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

    Chiar a fost o bunatate.Multumesc pentru comenatrii.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

    Delicios, nu am numai cunvinte de lauda, imi place.

    • diana

      diana (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

      o ciulama foarte gustoasa!

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

      O bunatate ciulamaua cu ciuperci...nu stiam de amidon alimentar,eu adaugam un pic de faina...si eu curat ciupercile de coaja...,este mult mai sanatos!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

      Delicioasa si in plus arata super bine...

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

      Foarte gustoasa si apetisanta, ciulamaua facuta de tine. Felicitari !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

9 voturi

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci champignion.
  • 6 pulpe superioare de pui.
  • 2 linguri de ulei de masline extravirgin.
  • 2 linguri de amidon alimentar.
  • 1 ceapa rosie(casalot).
  • Condimente:sare,piper roz proaspat macinat,1 praf de tarhon,1 praf de rozmarin si alte condimente care ne plac.

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Chiar a fost o bunatate.Multumesc pentru comenatrii.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Aripioare de pui la cuptor