Intr-o cratita se incinge putin ulei, in care se pun ciupercile. Asa se gatesc ciupercile, adaugind la nevoie citeva linguri de apa, pina sunt moi. Se adauga usturoiul si se mai lasa la foc inca 1 minut sau doua. Se adauga smintina, se amesteca bine, se potriveste de sare si piper si se serveste.
Se poate servi ca garnitura la fripturi, sau ca sos pentru paste cu usturoi.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii