autor:

flori de piatra

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciulama de ciuperci la Doubletta

Autor: flori de piatra (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: flori de piatra (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 octombrie 2009

Ingrediente
1 kg de ciuperci champignion, , 1-2 cepe,, 1 cana lapte, , 2-3 linguri de faina, , 1-2 catei de usturoi (optional), , piper, , 1 legatura de marar, , 1 cescuta apa.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Se spala ciupercile si se taie felii. Se pun ciupercile astfel pregatite impreuna cu ceapa data pe razatoare in Doubletta, adaugandu-se 1 cescuta de apa. Se lasa sa fiarba acoperit 15 -20 minute, amestecand din cand in cand. Cand a scazut usor se pun piperul si usturoiul pisat sau tocat marunt. Intre timp se amesteca faina cu laptele si toarna peste ciuperci amestecand continuu, 2-3 minute. La final se adauga mararul verde tocat. Se serveste cu friptura de pui si mamaliguta calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de ciuperci la Doubletta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Kabsa- mancare traditionala din bucataria Arabiei Saudite

Kabsa- mancare traditionala din bucataria Arabiei Saudite

Si la acest fel de mancare o sa facem o mica introducere. Kabsa este de o mancare care se pregateste

10 voturi    2 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei la cuptor

Dovlecei la cuptor

Se pune o oala cu apa si sare la fiert, iar cand incepe sa fiarba se adauga dovleceii taiati cubulete,

14 voturi    10 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 01 august 2010

    O bunatate !

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 12 martie 2010

    Multumesc pentru aprecieri.

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

    Arata asa de bine.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 noiembrie 2009

      O bunatate...

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

      Un deliciu, foarte buna!

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

      Arata foarte bine,cred ca merg foarte bine si cu mamaliga.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

      o bunatate

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de flori de piatra
Iepure cu masline

Iepure cu masline

Se spala iepurele f. bine, se curata de pielite, par, alice si se curge de sangele pe care-l lasa.

20 voturi    3 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Tochitura de vanat

Tochitura de vanat

Maruntaiele se spala bine in apa rece. Se toaca in cubulete potrivite si se pun in uleiul deja incins

16 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Supa cu galuste

Supa cu galuste

Se spala carnea de pasare si se pune la fiert. Se ia spuma pe care o lasa, se adauga ceapa, pastarnacul,

31 voturi    16 comentarii
2h
Supe de carne

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Tocăniță de ardei cu roșii și carne de vită