Se spala ciupercile si se taie felii. Se pun ciupercile astfel pregatite impreuna cu ceapa data pe razatoare in Doubletta, adaugandu-se 1 cescuta de apa. Se lasa sa fiarba acoperit 15 -20 minute, amestecand din cand in cand. Cand a scazut usor se pun piperul si usturoiul pisat sau tocat marunt. Intre timp se amesteca faina cu laptele si toarna peste ciuperci amestecand continuu, 2-3 minute. La final se adauga mararul verde tocat. Se serveste cu friptura de pui si mamaliguta calda.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii