autor:

Bianca

» » Mancaruri cu carne

Ciulama de ciuperci proaspete

Autor: Bianca (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 septembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Bianca (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 septembrie 2013

Ingrediente
un piept de pui dezosat, 400 gr ciuperci Champignon, 400 gr smantana mai grasa, putin unt, busuioc, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se spala si se taie cubuletze mici. Se topeste putin unt intr-o cratita, si se adauga pieptul de pui. Se lasa sa se caleasca in timp ce se taie ciupercile. Dupa ce carnea s-a rumenit putin, se adauga si ciupercile si se mai lasa la calit impreuna. Apoi se adauga condimentele, urmate de smantana, dar cu grija ca din acest moment sa nu fiarba pentru a nu se branzi.

Se serveste calda, cu mamaliguta sau cu orice doriti dumneavoastra.
Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de ciuperci proaspete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de porumbei cu ciuperci proaspete

Ciulama de porumbei cu ciuperci proaspete

Se fierb porumbeii, cu zarzavatul spalat, lasat intreg, cu un praf de sare, la oala sub presiune. Se

1 vot    0 comentarii
50 min
Retete de Pasti

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • un piept de pui dezosat
  • 400 gr ciuperci Champignon
  • 400 gr smantana mai grasa
  • putin unt
  • busuioc
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Bianca
Frigarui la cuptor din piept de pui si legume

Frigarui la cuptor din piept de pui si legume

Se pregatesc toate ingredientele pentru ca mai apoi asezatul lor pe betisoare sa mearga repede. Se

22 voturi    11 comentarii
59 min
Mancaruri cu carne
Tarta cu branza dulce si stafide

Tarta cu branza dulce si stafide

In primul rand se pun stafidele la hidratat in esenta de vanilie cu putina apa (sau ceva ceai de

1 vot    3 comentarii
59 min
Prajituri
Dulceata de dovlecei

Dulceata de dovlecei

Dovleceii trebuie sa fie mai batrani si mai mari, intrucat se curata si mai usor de seminte si se

6 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Sucuri si compoturi de fructe
Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Cartofi taranesti