Pulpele de pui le curatam si le spalam, apoi le punem la fiert cu un praf de sare. Cand dau in clocot, inlaturam spuma si adaugam ceapa tocata marunt si morcovul dat pe razatoare.
Cand a fiert carnea, o scoatem pe o farfurie.
Punem uleiul intr-o cratita si cand sfaraie adaugam faina. Amestecam bine, o lasam 1-2 minute (fara sa se rumeneasca) , dupa care subtiem cu zeama in care a fiert puiul si amestecam repede cu un tel sa nu se formeze cocoloase.
Fierbem sosul la foc mic 10-15 minute, apoi adaugam carnea care a fost aleasa de pe oase. La sfarsit punem si smantana si mai lasam sa fiarba 3-4 minute. Condimentam cu sare si piper. In momentul servirii se adauga marar (patrunjel) in farfurie.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii