Se spala pieptul de pui.
Se spala pieptul de pui si se pune la fiert cu apa si putina sare. Se ia spuma la nevoie. Se adauga legumele taiate grosier si putin Delikat. Cand supa este gata, se da de pe foc si se strecoara intr-un ibric mai mare.
Pentru a pregati ciulamaua: se rumeneste faina in putin ulei la incins, atat cat sa devina aurie, dupa care se stinge cu supa. Se amesteca, adaugand supa continuu, pana se formeaza ciulamaua, subtiind in functie de consistenta dorita. Eu pun, de obicei, 3 linguri cu faina pentru 4 portii si o subtiez cu multa supa, insa asa imi place mie. Fiecare o gateste cum ii place mai mult.
Se taie fasii pieptul de pui si se adauga in ciulama si se amesteca.
Cand ciulamaua clocoteste, este gata. Se ia focul.
Se decoreaza cu patrunjel proaspat si se serveste cu mamaliga calda.
Pofta Buna!
Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/04/ciulama-de-pui-3.html

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii