autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Ciulama de pui

Autor: adina chirita (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: adina chirita (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 iunie 2007

Ingrediente
1 pui, 1 cutie ciuperci, 1 cutie smantana, 2-3 linguri faina, o ceapa mare, ulei, sare, piper, foi dafin, o legatura marar

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

42 voturi

Mod de preparare

Se prajeste puiul, se adauga ceapa pt calit si se innabuse cu un paharel de apa se lasa 10 min, se adauga ciupercile din smantana si faina se face un amestec ce se pune peste carne si ceapa, se potriveste de sare piper se presara marar peste mancare in farfurie
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de Pui

Ciulama de Pui

Legumele se curata se spala si se pun la fiert se taie in bucati mai mari, deoarece ne trebuie decat

3 voturi    3 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
Ciulama de pui

Ciulama de pui

ţară, am fiert-o mai întâi la oala cu presiune cam 30-40 minute după care am continuat să o

3 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

42 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de praz cu limba si masline Mancare de praz cu limba si masline

Se fierbe separat limba și se curata de piele cu atentie. Intr-o cratiță se pune ceapă tocata cu 2 linguri de ulei si putina apa.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Pulpa de porc inabusita, cu garnitura de orez salbatic