autor:

» » Mancaruri cu carne

Ciulama de pui

Autor: adina chirita (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: adina chirita (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 iunie 2007

Ingrediente
1 pui, 1 cutie ciuperci, 1 cutie smantana, 2-3 linguri faina, o ceapa mare, ulei, sare, piper, foi dafin, o legatura marar

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

42 voturi

Mod de preparare

Se prajeste puiul, se adauga ceapa pt calit si se innabuse cu un paharel de apa se lasa 10 min, se adauga ciupercile din smantana si faina se face un amestec ce se pune peste carne si ceapa, se potriveste de sare piper se presara marar peste mancare in farfurie
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu cartofi si sos de ardei copti

Ciulama de pui cu cartofi si sos de ardei copti

Ardeii copti curatati de coaja si seminte se taie fasii.Putina ceapa si usturoi se curata si se toaca

9 voturi    10 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

42 voturi

Ingrediente

  • 1 pui
  • 1 cutie ciuperci
  • 1 cutie smantana
  • 2-3 linguri faina
  • o ceapa mare
  • ulei
  • sare
  • piper
  • foi dafin
  • o legatura marar

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Mancarica cu carne