autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Ciulama de pui

Autor: Andrasescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andrasescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 iunie 2009

Ingrediente
600 g carne de pui, 50 ml ulei, 50 g unt, 100g faina, 50 g maorcovi, 50 g telina radacina, 50 g ceapa, 1 catel de usturoi, sare, piper, un cub Knorr Gaina (se foloseste la inceputul prepararii, ca baza pentru mancare),

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

7 voturi

Mod de preparare

Carnea de pui se spala si se taie. Morcovii, ceapa si telina se curata si se cresteaza. Usturoiul se toaca.

Carnea se fierbe in apa cu sare, se spumeaza, se adauga legumele si se fierb in continuare circa 30 de minute. Apoi supa se strecoara, iar carnea se portioneaza si se mentine la cald.

Fainase dizolva in supa racita, se pune uleiul incalzit impreuna cu usturoiul, se omogenizeaza si se condimenteaza dupa gust.

Se adauga treptat supa incalzita si se fierbe pe foc mic, se pune cub Knorr Gaina, pina se obtine consistenta de ciulama. Pulpele se acopera cu ciulama. Se servesc fierbinti, de preferat cu mamaligulita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui

Ciulama de pui

Copanelele de pui se pun la fiert in supa cand sunt aproape gata se adauga si smantana si se mai

4 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Pipotele se curata bine si se pun la fiert impreuna cu pieptul de pui in cca 1200ml de apa (sa ramana

13 voturi    7 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Eugeniu Buzatu , 30 septembrie 2013

    daca pui si niste ciuperci iese o bunatate

  • Fara foto

    valeriu , 24 martie 2010

    Pentru cei care redacteaza textul de pe site, sa faca corectura de la "gr" la "g", respectiv unitatea de masura "gram". Reteta e interesanta si o voi incerca.

  • jsabrina

    jsabrina (Chef de cuisine) , 14 martie 2010

    Pai daca legumele se fierb cu carnea pentru 30 de minute, cum timpul alocat retei este de 15 minute?

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

7 voturi

Ingrediente

  • 600 g carne de pui
  • 50 ml ulei
  • 50 g unt
  • 100g faina
  • 50 g maorcovi
  • 50 g telina radacina
  • 50 g ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • piper
  • un cub Knorr Gaina (se foloseste la inceputul prepararii
  • ca baza pentru mancare)

Raporteaza reteta

valeriu

Pentru cei care redacteaza textul de pe site, sa faca corectura de la "gr" la "g", respectiv unitatea de masura "gram". Reteta e interesanta si o voi incerca.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Pui la oalã- Frango no tacho