autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Ciulama de pui

Autor: Andrasescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andrasescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 iunie 2009

Ingrediente
600 g carne de pui, 50 ml ulei, 50 g unt, 100g faina, 50 g maorcovi, 50 g telina radacina, 50 g ceapa, 1 catel de usturoi, sare, piper, un cub Knorr Gaina (se foloseste la inceputul prepararii, ca baza pentru mancare),

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

7 voturi

Mod de preparare

Carnea de pui se spala si se taie. Morcovii, ceapa si telina se curata si se cresteaza. Usturoiul se toaca.

Carnea se fierbe in apa cu sare, se spumeaza, se adauga legumele si se fierb in continuare circa 30 de minute. Apoi supa se strecoara, iar carnea se portioneaza si se mentine la cald.

Fainase dizolva in supa racita, se pune uleiul incalzit impreuna cu usturoiul, se omogenizeaza si se condimenteaza dupa gust.

Se adauga treptat supa incalzita si se fierbe pe foc mic, se pune cub Knorr Gaina, pina se obtine consistenta de ciulama. Pulpele se acopera cu ciulama. Se servesc fierbinti, de preferat cu mamaligulita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu cartofi si sos de ardei copti

Ciulama de pui cu cartofi si sos de ardei copti

Ardeii copti curatati de coaja si seminte se taie fasii.Putina ceapa si usturoi se curata si se toaca

9 voturi    10 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciulama/papricas de pui

Ciulama/papricas de pui

Intr-un vas punem la incins uleiul si adaugam zarzavaturile taiate cubulete mici cu putina sare

12 voturi    6 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Eugeniu Buzatu , 30 septembrie 2013

    daca pui si niste ciuperci iese o bunatate

  • Fara foto

    valeriu , 24 martie 2010

    Pentru cei care redacteaza textul de pe site, sa faca corectura de la "gr" la "g", respectiv unitatea de masura "gram". Reteta e interesanta si o voi incerca.

  • jsabrina

    jsabrina (Chef de cuisine) , 14 martie 2010

    Pai daca legumele se fierb cu carnea pentru 30 de minute, cum timpul alocat retei este de 15 minute?

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

7 voturi

Ingrediente

  • 600 g carne de pui
  • 50 ml ulei
  • 50 g unt
  • 100g faina
  • 50 g maorcovi
  • 50 g telina radacina
  • 50 g ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • piper
  • un cub Knorr Gaina (se foloseste la inceputul prepararii
  • ca baza pentru mancare)

Raporteaza reteta

valeriu

Pentru cei care redacteaza textul de pe site, sa faca corectura de la "gr" la "g", respectiv unitatea de masura "gram". Reteta e interesanta si o voi incerca.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Tocanita de pipote si inimi