autor:

madalina

» » Mancaruri cu carne

ciulama de pui

Autor: madalina (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: madalina (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 martie 2010

Ingrediente
1/2 pui de curte, 50g de ciuperci din conserva, 3 lg de faina, grasime de pasare,putin unt, sare, cub knorr de pui

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

se pune puiul la firt, se spumeaza iar apoi se pune cubul si putina sare si se lasa sa fiarba.
separat eu am oparit putin si ciupercutele.
dupa ce a fiert puiul se topeste intr-o craticioara grasimea de pasare cu untul si se pun apoi treptat lingurile de faina si se incorporeaza.
se stinge cu zeama in care a fiert puiul si putina zeama de la ciupercute amestecandu-se bine pana ajunge de consistenta unei smantani mai subtire.se adauga puiul,ciupercile,se completeaza de sare ,se pune putin piper,se mai amesteca de 2 ori apoi se pune capacul si se opreste focul.pofta maree!
Daca ti-a placut reteta noastra "ciulama de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama cu rasol de pui

Ciulama cu rasol de pui

Se spala si se transeaza puiul in bucati, se curata legumele si se spala. In 3 litri de apa rece

15 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu smantana

Ciulama de pui cu smantana

Spalam carnea, o taiem cubulete mai mari ,o condimentam cu sare si piper si apoi o rumenim bine in

3 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 20 martie 2010

    Cred ca grasimea de pasare ii da un gust deosebit.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1/2 pui de curte
  • 50g de ciuperci din conserva
  • 3 lg de faina
  • grasime de pasare,putin unt
  • sare, cub knorr de pui

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Cred ca grasimea de pasare ii da un gust deosebit.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
fasole cu costita afumata