autor:

madalina

» » Mancaruri cu carne

ciulama de pui

Autor: madalina (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: madalina (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 martie 2010

Ingrediente
1/2 pui de curte, 50g de ciuperci din conserva, 3 lg de faina, grasime de pasare,putin unt, sare, cub knorr de pui

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

se pune puiul la firt, se spumeaza iar apoi se pune cubul si putina sare si se lasa sa fiarba.
separat eu am oparit putin si ciupercutele.
dupa ce a fiert puiul se topeste intr-o craticioara grasimea de pasare cu untul si se pun apoi treptat lingurile de faina si se incorporeaza.
se stinge cu zeama in care a fiert puiul si putina zeama de la ciupercute amestecandu-se bine pana ajunge de consistenta unei smantani mai subtire.se adauga puiul,ciupercile,se completeaza de sare ,se pune putin piper,se mai amesteca de 2 ori apoi se pune capacul si se opreste focul.pofta maree!
Daca ti-a placut reteta noastra "ciulama de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot

2 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Dezosam si taiem bucati mai mici pieptul de pui pe care il punem la prajit impreuna cu ceapa intreaga. Cand

29 voturi    18 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 20 martie 2010

    Cred ca grasimea de pasare ii da un gust deosebit.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1/2 pui de curte
  • 50g de ciuperci din conserva
  • 3 lg de faina
  • grasime de pasare,putin unt
  • sare, cub knorr de pui

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Cred ca grasimea de pasare ii da un gust deosebit.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

1 vot    1 comentariu
30 min
Fripturi
Rata pe varza