autor:

madalina

» » Mancaruri cu carne

ciulama de pui

Autor: madalina (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: madalina (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 martie 2010

Ingrediente
1/2 pui de curte, 50g de ciuperci din conserva, 3 lg de faina, grasime de pasare,putin unt, sare, cub knorr de pui

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

se pune puiul la firt, se spumeaza iar apoi se pune cubul si putina sare si se lasa sa fiarba.
separat eu am oparit putin si ciupercutele.
dupa ce a fiert puiul se topeste intr-o craticioara grasimea de pasare cu untul si se pun apoi treptat lingurile de faina si se incorporeaza.
se stinge cu zeama in care a fiert puiul si putina zeama de la ciupercute amestecandu-se bine pana ajunge de consistenta unei smantani mai subtire.se adauga puiul,ciupercile,se completeaza de sare ,se pune putin piper,se mai amesteca de 2 ori apoi se pune capacul si se opreste focul.pofta maree!
Daca ti-a placut reteta noastra "ciulama de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu mamaliguta

Ciulama de pui cu mamaliguta

Ceapa curatata se taie marunt si se caleste. Adaugam pasta de ardei si carnea tocata marunt apoi

29 voturi    11 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 15 %
189.99 lei
161.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 20 martie 2010

    Cred ca grasimea de pasare ii da un gust deosebit.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1/2 pui de curte
  • 50g de ciuperci din conserva
  • 3 lg de faina
  • grasime de pasare,putin unt
  • sare, cub knorr de pui

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Cred ca grasimea de pasare ii da un gust deosebit.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor

Ciocanelele se spala si se aseaza spre marginea tavii,nuschiuletul se subtiaza pe lung cu lama unui cutit,se sareaza si se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Ostropel de pui