se pune puiul la firt, se spumeaza iar apoi se pune cubul si putina sare si se lasa sa fiarba.
separat eu am oparit putin si ciupercutele.
dupa ce a fiert puiul se topeste intr-o craticioara grasimea de pasare cu untul si se pun apoi treptat lingurile de faina si se incorporeaza.
se stinge cu zeama in care a fiert puiul si putina zeama de la ciupercute amestecandu-se bine pana ajunge de consistenta unei smantani mai subtire.se adauga puiul,ciupercile,se completeaza de sare ,se pune putin piper,se mai amesteca de 2 ori apoi se pune capacul si se opreste focul.pofta maree!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii