Legumele se curata se spala si se pun la fiert se taie in bucati mai mari, deoarece ne trebuie decat supa de la ele nu si legumele, pulpele se parlesc, se spala si se pun la fiert, pentru inceput ar fi bine cam 15 minute sa fiarba separat, deoarece trebuie sa spumuim, de abia dupa ce am spumuit de doua-trei ori si este supa limpede, se poate pune peste legume cu tot cu pulpe. Se lasa sa fiarba pana legumele sa se-nmoaie si sa isi lase toate substantele nutritive si binenteles pulpele de pui trebuie sa fie bine fierte. Dupa care legumele fierte nu ne mai trebuiesc, se strecoare si se pastreaza decat supa.
Se trece la pregatirea ciulamalei, in functie de cate portii facem atatea linguri de faina se pune dupa cum urmeaza, se pune intr-o cratita ulei si se pune prima lingura de faina se amesteca si se adauga 1 polonic de supa se amesteca repejor sa nu se faca cocoloase, dupa care se adauga urmatoarea lingura de faina si se procedeaza la fel pana cand facem numarul de portii pe care le dorim, cand ciulamaua s-a legat si are suficienta zeama se pot adauga si bucatile de carne de pui si se mai lasa sa fiarba un pic. Se serveste calduta, se sareaza si pipereaza dupa gustul fiecaruia.
Dessign: pateva picaturi de wasabi
Pofta Buna

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii