Se fierbe puiul cu ceapa, sare, piper si dafin. Cand este gata se scoate din supa si se pastreaza deoparte. Supa se strecoara. In 1/2 din unt sau ulei se pune faina, se rumeneste putin si se stinge cu supa. Se adauga smintina si se da in clocot. Se mai fierbe pina se ingroase. Ciupercile se prajesc usor in cealalta jumatate de grasime si se toarna peste sosul de faina. Se adauga carnea de pui si se mai fierbe pina se ingroase. Se ia de pe foc, se presara nucusoara putina, piper si patrunjelul tocat. Se mananca cu mamaliga calda.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii