Ciulama de pui cu ciuperci

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ingrediente

  • - 500 gr. piept de pui;
  • - 500 gr. ciuperci Pleurotus;
  • - 1 legatura ceapa verde;
  • - 30 gr. de unt;
  • - 150 gr. smantana;
  • - o lingurita de faina de grau;
  • - 200 ml supa de pui sau apa;
  • - marar verde si condimente.

Mod de preparare

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat se topeste untul si se pune ceapa taiata marunt, se undeaza un pic apoi se adauga ciupercile taiate marunt. Se amesteca totul, se adauga supa de pui si puiul si se lasa la fiert. Cand aproape e totul gata se amesteca faina cu smantana si se toarna peste compozitia din oala, se amesteca atent sa nu se taie smantana. La sfarsit se adauga mararul tocat si se mai lasa pe foc 5 minute.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Se curata, se spala si se taie cartofii cubulete.

Cartofi boieresti cu sunculita afumata
Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Spalam cartofii, îi intepam din loc in loc cu furculita și-i bagam la cuptor, la copt.

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca
Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni