autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Ciulama de pui cu ciuperci

Autor: kati (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kati (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2009

Ingrediente
- 500 gr. piept de pui, , , - 500 gr. ciuperci Pleurotus, , , - 1 legatura ceapa verde, , , - 30 gr. de unt, , , - 150 gr. smantana, , , - o lingurita de faina de grau, , , - 200 ml supa de pui sau apa, , , - marar verde si condimente.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

13 voturi

Mod de preparare

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat se topeste untul si se pune ceapa taiata marunt, se undeaza un pic apoi se adauga ciupercile taiate marunt. Se amesteca totul, se adauga supa de pui si puiul si se lasa la fiert. Cand aproape e totul gata se amesteca faina cu smantana si se toarna peste compozitia din oala, se amesteca atent sa nu se taie smantana. La sfarsit se adauga mararul tocat si se mai lasa pe foc 5 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Dezosam si taiem bucati mai mici pieptul de pui pe care il punem la prajit impreuna cu ceapa intreaga. Cand

29 voturi    18 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Ciulama de ciuperci champignion cu pulpe de pui

Ciulama de ciuperci champignion cu pulpe de pui

Curatam copanelele de piele le taiem in doua si le punem la fiert in apa cu sare.Dupa ce le luam

9 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • Niculae Andreea

    Niculae Andreea (Chef de cuisine):

    Buna! Am preparat aceata reteta si este foarte gustoasa. Felicitari Kati pentru idee!

  • ruxi

    ruxi (Chef de cuisine):

    Buna ziua! vreau sa va spun ca sunt incantata de reteta pe care am citit-o,pana de una zi ma tot itrebam e ce mancarurile mele nu es ca ale mamei mele .ei bine aceasta avea gustul acela pe care in copilarie il adoram.mare lucru nu am schimbat nici nu am aaugat am facut exact ``ca la carte``. Desi cred ca in loc de unt se poate pune ulei.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

13 voturi

Ingrediente

  • - 500 gr. piept de pui
  • - 500 gr. ciuperci Pleurotus
  • - 1 legatura ceapa verde
  • - 30 gr. de unt
  • - 150 gr. smantana
  • - o lingurita de faina de grau
  • - 200 ml supa de pui sau apa
  • - marar verde si condimente.

Raporteaza reteta

Retete
de kati
Cabanos in piept de pui cu busuioc

Cabanos in piept de pui cu busuioc

Se feliaza pieptul de pui, se bate un pic, se condimenteaza cu sare, piper si busuioc. Se ruleaza

5 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu carne
Friptura de Craciun

Friptura de Craciun

Cu un cutit lung, se fac niste gauri pe orizontala in cotlet. In gaurile formate se introduc firele

4 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pui exotic cu ulei de cocos Pui exotic cu ulei de cocos

Se amesteca boiaua dulce afumata cu sarea, turmericul, piperul mozaic proaspat macinat impreuna cu uleiul de cocos. Cu pasta obtinuta

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Fripturi
Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Tocanita de curcan cu ciuperci