Dezosam si taiem bucati mai mici pieptul de pui pe care il punem la prajit impreuna cu ceapa intreaga.
Cand a inceput sa se albeasca carnea, adaugam ciupercile curatate si taiate in bucati mai mari.
Lasam sa se caleasca ciupercile impreuna cu carnea si adaugam daca este nevoie putina apa(ciupercile vor scadea si isi vor lasa destula apa)pana se patrunde bine carnea. Scoatem ceapa si o aruncam si preparam sosul de smantana cu cele 3 linguri de faina. Adaugam sosul peste amestecul de carne cu ciuperci si amestecam usor pentru a nu se forma cocoloase.Condimentam si lasam sa dea in clocot.La sfarsit adaugam mararul proaspat tocat.
Pofta buna!
Reteta de strudel cu mere. Strude cu mere si foi de placinta. Strudel cu mere, nuci si scortisoara. Retete cu mere. Deserturi...
Strudel cu mereReteta de ciorba de peste. Ciorba de peste reteta simpla. Reteta de bors de peste. Retete cu peste.
Ciorba de pestePentru bezea mixam cele 4 albusuri cu un praf de sare pana devin spuma, apoi adaugam cate o lingura din zahar pana il terminam.
Pavlova cu nuca, mousse de castane si jeleu de gutuiRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii