autor:

Eugenia Bogdan

» » Mancaruri cu carne

Ciulama de pui cu ciuperci

Autor: Eugenia Bogdan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eugenia Bogdan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iulie 2010

Ingrediente
1 piept de pui mai mare (700-800 g), 1 ceapa, 400g smantana, 700 g ciuperci proaspete sau 2 cutii ciuperci, ulei ptr prajit, 3 linguri de faina, , 1 legatura marar, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

27 voturi

Mod de preparare

Dezosam si taiem bucati mai mici pieptul de pui pe care il punem la prajit impreuna cu ceapa intreaga.
Cand a inceput sa se albeasca carnea, adaugam ciupercile curatate si taiate in bucati mai mari.
Lasam sa se caleasca ciupercile impreuna cu carnea si adaugam daca este nevoie putina apa(ciupercile vor scadea si isi vor lasa destula apa)pana se patrunde bine carnea. Scoatem ceapa si o aruncam si preparam sosul de smantana cu cele 3 linguri de faina. Adaugam sosul peste amestecul de carne cu ciuperci si amestecam usor pentru a nu se forma cocoloase.Condimentam si lasam sa dea in clocot.La sfarsit adaugam mararul proaspat tocat.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Spalam puiul si il portionam sau, daca avem carne de pui, o spalam bine. Punem carnea la fiert in

7 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 17 comentarii
  • Fara foto

  • Carmen_Lungu

    Carmen_Lungu (Bucatar) , 26 februarie 2015

    Foarte buna!

  • Geta_Constantin

    Geta_Constantin (Bucatar) , 25 februarie 2015

    e foarte buna

  • Olariu_Petruta

    Olariu_Petruta (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2015

    e foarte buna cu ceapa si marar incercati si voi

    • Fara foto

      Adrian Chirila , 08 ianuarie 2015

      ...si desert un triferment mic ???

    • Fara foto

      Iuliana Balasa , 13 noiembrie 2014

      Marar la ciulama si ceapa (chiar daca o scoti ) ? Smantana ,ciuperci ,da ! Mamaliga si mai si . O sa incerc si cu usturoi .

    • Fara foto

      Maciuca Victoria , 09 noiembrie 2014

      da moartea mea si cu usturoi ,si mamaliga ,incercati ,pofta buna

    • Fara foto

      Violeta Constantina , 09 noiembrie 2014

      Super gustoasa

    • Fara foto

      Marieta_Pall (Chef de cuisine) , 27 octombrie 2014

      Pare ceva bun,sa incercam....

    • Fara foto

      Florentina Berlinschi , 15 septembrie 2014

      foarte buna

    • Fara foto

      Aneta Tofan , 14 septembrie 2014

      e bun tare

    • Fara foto

      Cristiana Nina , 20 ianuarie 2014

      Foarte buna! Doar ce am terminat de mancat cu o portie zdravana de mamaliguta!

    • Fara foto

      Paul Soltuz , 11 noiembrie 2013

      buna

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 15 decembrie 2011

      Ce bunatateeeeeeeeeeee....mai ales cu mamaliguta linga.

    • vio

      vio (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010

      forte rumos bravo

    • licu pop

      licu pop (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010

      Foarte bun!! si aromat!

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010

      Foarte gustoasa!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010

      Foarte fina si aromata.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

27 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui mai mare (700-800 g)
  • 1 ceapa
  • 400g smantana
  • 700 g ciuperci proaspete sau 2 cutii ciuperci
  • ulei ptr prajit
  • 3 linguri de faina
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Eugenia Bogdan
Prajitura Lintzer

Prajitura Lintzer

Pentru aluat se amesteca ouale cu zaharul si margarina pana se omogenizeaza. Se adauga esenta de

12 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Musaca de dovlecei

Musaca de dovlecei

Calim ceapa peste care adaugam carnea tocata picurind din cand in cand cate putin suc de rosii.Lasam

10 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Prajitura cu visine

Prajitura cu visine

Batem ouale cu zaharul , amestecam treptat uleiul, apoi laptele, faina si praful de copt. Punem

197 voturi    31 comentarii
1h 20 min
Prajituri

Carmen_Lungu (Bucatar)

Foarte buna!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Sarmale in varzã dulce á Ramona