Dezosam si taiem bucati mai mici pieptul de pui pe care il punem la prajit impreuna cu ceapa intreaga.
Cand a inceput sa se albeasca carnea, adaugam ciupercile curatate si taiate in bucati mai mari.
Lasam sa se caleasca ciupercile impreuna cu carnea si adaugam daca este nevoie putina apa(ciupercile vor scadea si isi vor lasa destula apa)pana se patrunde bine carnea. Scoatem ceapa si o aruncam si preparam sosul de smantana cu cele 3 linguri de faina. Adaugam sosul peste amestecul de carne cu ciuperci si amestecam usor pentru a nu se forma cocoloase.Condimentam si lasam sa dea in clocot.La sfarsit adaugam mararul proaspat tocat.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii