autor:

IONELA

» » Mancaruri cu carne

CIULAMA DE PUI CU MAMALIGUTA

Autor: IONELA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IONELA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 iunie 2009

Ingrediente
600gr piep de pui-50ml ulei-50gr unt-100 gr faina-50 gr morcovi-50 gr telina radacina-50 gr ceapa -1 catel usturoi-sare -piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

8 voturi

Mod de preparare

Carnea de pui se spala si se taie cuburi.Morcovii,ceapa,telina se curata si se cresteaza .Usturoiul se toaca.Carnea se fierbe in apa cu sare ,se spumeaza,se adauga legumele si se mai fierbe in continuare cam vreo 30 minute.Apoi supa se strecoara,iar carnea se mentine la cald.Faina se dizolva in supa racita,se pune in uleiul incalzit impreuna cu usturoiul,se omogenizeaza si condimenteaza dupa gust.Se adauga treptat supa incalzita si se fierbe pe foc mic pana se abtine consistenta de ciulama.Pieptul se acopera cu ciulama .Se serveste fierbinte de preferat cu mamaliguta
Daca ti-a placut reteta noastra "CIULAMA DE PUI CU MAMALIGUTA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de ciuperci cu inimioare si pipote de pui si garnitura de mamaliguta

Ciulama de ciuperci cu inimioare si pipote de pui si garnitura de mamaliguta

Intr-o oala se pun la fiert pipotele si inimioarele de pui,se dau in fiert pana se aduna spuma,apoi

21 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciulama de pui cu mamaliguta

Ciulama de pui cu mamaliguta

Ceapa curatata si taiata marunt o punem la calit, adaugam usturoiul maruntit, sare si piper. Dupa

13 voturi    4 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 29 noiembrie 2009

    Foarte gustoasa.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 iunie 2009

    Imi place mult si ciulamaua cu ciuperci.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 iunie 2009

    E o mancare tare gustoasa.

    • IONELA

      IONELA (Chef de cuisine) , 21 iunie 2009

      Am sa incerc si asa, multumesc de sfat.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 20 iunie 2009

      Tai ceapa, rosia si putin ardei si le calesc.Adaug sare , piper si boia , apoi bucatile de carne, apa si las sa fiarba. In amestecul acesta adaug faina cu smantana si usturoi... E mai gustos asa, incearca !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

  • 600gr piep de pui-50ml ulei-50gr unt-100 gr faina-50 gr morcovi-50 gr telina radacina-50 gr ceapa -1 catel usturoi-sare -piper

Raporteaza reteta

Retete
de IONELA
TORT JOFFRE

TORT JOFFRE

Crema: se amesteca bine cacaua cu zaharul tos si apa, se adauga ciocolata si mirodeniile si se pune

7 voturi    1 comentariu
1h
Torturi
TORT DIPLOMAT

TORT DIPLOMAT

Galbenusurile se freaca cu zaharul 250g, zaharul vanilat, laptele si faina, se pun la foc mic amestecand

14 voturi    1 comentariu
2h
Torturi
SALATA DE FRUCTE

SALATA DE FRUCTE

Fructele se spala, apoi se taie marunt, se pun intr-un castron, se adauga siropul de capsuni, se

44 voturi    16 comentarii
30 min
Salate de fructe

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Foarte gustoasa.

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Vita cu ardei bicolor