Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
pentru 4-6 persoane, 1 ceapa mare tocata marunt, 3-4 jumatati de piept de pui, apa cit sa acopere bine carnea, 4-5 linguri smintina, 1-2 linguri faina amestecata cu lapte, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
Mod de preparare
Intr-un vas cu peretii putin mai inalti (Dutch oven), se incinge uleiul. Se adaga ceapa tocata marunt si se caleste pina este sticloasa. Se adauga carnea de pui si oasele si se calesc putin pina ce carnea isi pierde culoarea roz. Se acopera bine cu apa si se lasa la fiert, pina carnea este complet fiarta (daca mai este nevoie se mai adauga cite putina apa). Cind carnea este fiarta se adauga simntina si faina diluata cu apa sau lapte. Se mai da citeva clocote (pina sa ingroasa). Se potriveste de sare si piper si se serveste.
Se poate servi cu "paste cu usturoi", sau cu cartofi piure.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mai intai spalam carnea de pui si o punem la fiert in apa cu sare. Dupa ce o spumam adaugam morcov,
33 voturi
4 comentarii
1h
Mod de preparare:
Bucatile de copanele, le spalam bine si apoi le punem la fiert in apa clocotita
15 voturi
3 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate