Intr-un vas cu peretii putin mai inalti (Dutch oven), se incinge uleiul. Se adaga ceapa tocata marunt si se caleste pina este sticloasa. Se adauga carnea de pui si oasele si se calesc putin pina ce carnea isi pierde culoarea roz. Se acopera bine cu apa si se lasa la fiert, pina carnea este complet fiarta (daca mai este nevoie se mai adauga cite putina apa). Cind carnea este fiarta se adauga simntina si faina diluata cu apa sau lapte. Se mai da citeva clocote (pina sa ingroasa). Se potriveste de sare si piper si se serveste.
Se poate servi cu "paste cu usturoi", sau cu cartofi piure.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii