autor:

Anonim

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

ciulama din rinichi cu mamaliguta

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
rinichi de porc, ulei, unt, faina, morcovi, sare, telina radacina, malai, otet, supa de oase

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Rinichii se fierb in 2 l de apa cu sare, cca 1 ora .Se spumeaza, se adauga ceapa, morcovi si telina. Faina dizolvata in 300 ml de supa de oase rece se adauga in ulei incalzit, impreuna cu cantitatea de supa ramasa, amestecand continuu. Se adauga bucatile de rinichi si se continua fierberea cca 15-30 min. Untul taiat in bucati mici asaza deasupra, pentru a impiedica formarea crustei. Mamaliga se prepara cu malai ,sare si apa.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciulama din rinichi cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Egeh zahrah -Conopida pane –specific tarilor arabe

Egeh zahrah -Conopida pane –specific tarilor arabe

Conopida se desface in buchetele . Buchetelele de conopida se fierb in apa si sare 10 minute.Se

22 voturi    11 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Curcan la cuptor

Curcan la cuptor

Se dezoseaza pulpele, separat intr-un castron se pun 100 ml vin cu condimentele si cubul Knorr pana

22 voturi    7 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Placinta cu carne Placinta cu carne

Se pune faina intr-un vas, peste faina se pune praful de copt, praful de sare si se omogenizeaza. Se adauga untul la temperatura camerei,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Pui Puttanesca Pui Puttanesca

Condimentam carnea cu sare si piper. O prajim in tigaia cu ulei incins pana cand este facuta aproape de tot. Scoatem carnea si o pastram

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Cartofi noi cu cascaval la cuptor