autor:

Anonim

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

ciulama din rinichi cu mamaliguta

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
rinichi de porc, ulei, unt, faina, morcovi, sare, telina radacina, malai, otet, supa de oase

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Rinichii se fierb in 2 l de apa cu sare, cca 1 ora .Se spumeaza, se adauga ceapa, morcovi si telina. Faina dizolvata in 300 ml de supa de oase rece se adauga in ulei incalzit, impreuna cu cantitatea de supa ramasa, amestecand continuu. Se adauga bucatile de rinichi si se continua fierberea cca 15-30 min. Untul taiat in bucati mici asaza deasupra, pentru a impiedica formarea crustei. Mamaliga se prepara cu malai ,sare si apa.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciulama din rinichi cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ardei Kapia rosu umplut, la cuptor

Ardei Kapia rosu umplut, la cuptor

Se spala zarzavatul si se lasa sa se zvante, apoi la ardeii kapia li se indeparteaza cotoarele si

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciuperci in sos iute cu usturoi

Ciuperci in sos iute cu usturoi

Incingeti uleiul intr-o tigaie tip wok,adaugati ceapa si prajiti pana se inmoaie. Adaugati usturoiul

32 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Varza a la Cluj (cu varza dulce)