Intr-un vas punem la incins uleiul si adaugam zarzavaturile taiate cubulete mici cu putina sare si lasam sa se caleasca cateva minute la foc foarte mic.
Dupa aceea adaugam bucatile de pui si lasam la foc mic cu sare si piper pret de cateva minute. Adaugam apoi boia si apa fierbinte cat sa treaca peste pui si lasam cu capac si la foc mic. Pe masura ce fierbe mai adaugam apa fierbinte, daca scade apa, si lasam sa fiarba incet pana este gata puiul. Intr-un bol amestecam laptele rece cu o lingura de faina si turnam sosul peste carne si mai lasam sa clocoteasca putin. Punem si o lingura de smantana si mai dregem cu condimente daca trebuie, inchidem focul si punem verdeturi aromate taiate marunt. Se serveste calda cel mai bine cu mamaliguta proaspata si muraturi, va doresc pofta buna !
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii