Se incalzeste uleiul intr-o cratita adinca si se prajesc bucatile de carne pe toate partile,se adauga ceapa si se prajeste in continuare pina ceapa este aurie,se adauga frunzele de coriandu sare piper se adauga supa si se face focul mic si se lasa sa fiarba o ora,se adauga cartofii si usturoiul si se mai fierbe acoperit inca 15 minute.
Boabele de griu vin clatite in citeva ape si se adauga la mincare impreuna cu mierea de curmale, prunele si lasam sa mai fiarba inca 3/4 de ceas.Trebuie sa fim atenti ca lichidele sa fie cu trei degete mai mult decit mincarea caci griul se unfla la fiert.La nevoie este bine de adaugat supa calda ca sa nu intrerupem fierberea.Se pune o foaie de aluminium peste oala si capacul pe deasupra.Asa se pune oala cu mincare la cuptor incalzit la 110 grade nu mai mult si se lasa sa se coaca la temperatura asta pina a doua zi la prinz -nu mai tirziu de 12.
In timpul noptii verificam daca nu lipsesc lichide si la nevoie adaugam ca mincarea sa nu se usuce.
Nu este complicata si din cauza ca sta toata noaptea in cuptor gusturile se contopesc si iese minunata.
In afara de faptul ca toata casa va mirosi de mincare gustoasa.Este o mincare care se pregateste in zilele reci de iarna la sfirsit de saptamina.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii