Reteta postata pe: 25 iulie 2008
Ingrediente
500 g ciuperci proaspete, 1 ceapa mare, sare, piper dupa gust, 1 ceasca de vin alb, marar, 100 ml ulei
Dificultate: Redusa | Timp: 15h
Mod de preparare
Ciupercile se curata si se spala, se taie felii si se pun intr-o cratita cu ceapa taiata cuburi marunt si uleiul.
Se acopera cratita si se lasa sa fiarba la foc mic.
Se adauga vinul alb, sarea si piperul si se acopera iar.
Cand au scazut bine, se adauga verdeata si se ia cratita de pe foc.
Ciupercile se servesc fierbinti, cu mamaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci a la bunica" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofii se fierb in apa cu sare cateva minute - cei congelati trebuie numai clatiti in apa fierbinte.
Se
8 voturi
1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm.
Pentru inceput pregatim
1 vot
0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 16 august 2010
O bunatate !