autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciuperci a la bunica

Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 iulie 2008

Ingrediente
500 g ciuperci proaspete, 1 ceapa mare, sare, piper dupa gust, 1 ceasca de vin alb, marar, 100 ml ulei

Dificultate: Redusa Timp: 15h

2 voturi

Mod de preparare

Ciupercile se curata si se spala, se taie felii si se pun intr-o cratita cu ceapa taiata cuburi marunt si uleiul.
Se acopera cratita si se lasa sa fiarba la foc mic.
Se adauga vinul alb, sarea si piperul si se acopera iar.
Cand au scazut bine, se adauga verdeata si se ia cratita de pe foc.
Ciupercile se servesc fierbinti, cu mamaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci a la bunica" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mâncare de bame /Bame Yemeği

Mâncare de bame /Bame Yemeği

Bamele sunt bune de consumat atunci când sunt tinere, cu păstaia fragedă, pentru că cele bătrâne

11 voturi    6 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Budinca cu varza acra si orez

Budinca cu varza acra si orez

Spalam varza si daca este cazul o lasam la desarat in apa rece.Se scurge bine varza de apa si apoi

3 voturi    0 comentarii
2h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

15h

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela76
PASTAI VERZI CU BULION

PASTAI VERZI CU BULION

Ceapa taiata marunt se pune la prajit in ulei oala sub presiune. Se adauga pastaile, spalate si rupte

3 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta de caise

Tarta de caise

Se scot samburii fructelor si se presara cu putin zahar. Galbenusurile se bat impreuna cu zaharul

17 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
PIFTELE VITA

PIFTELE VITA

Morcovii si cartoful se rad pe razatoarea mica, painea se moaie in apa, patrunjelul se toaca marunt.

2 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de pui cu prune uscate Ciorba de pui cu prune uscate

Spalam bine carnea de pui si o taiem bucati (eu am folosit o “spinare” de pui de la tara). Punem carnea la fiert si spumam

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb

In castronelul cu faina se face o gropita in care punem galbenusul, iaurtul, uleiul de masline,sare si amestecul de condimente,amestecam

2 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
DOVLECEL PANE CU USTUROI