Se curata ciupercile, taindu-le numai partea care sta in pamant. Se spala bine, se scoate cotorul, se taie marunt, se adauga sare si piper dupa gust. Se asaza ciupercile in tava sau pe o farfurie de piatra, una langa alta, cu partea cotorului in sus. Se umplu cu amestecul din cotoare si verdeata. Se toarna uleiul peste ele si se stoarce zeama de la o lamaie. Se pun in cuptorul incins 25 minute.
Se servesc reci
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii