Se spala ciupercile,se taie felii mai mari,se pun la fiert.Separat, in unt topit, se caleste ceapa taiata solzi si morcovii rondele.Se strecoara ciupercile,care se rastoarna peste ceapa si morcovi.Se retine aprox 1/2 litru din apa in care au fiert ciupercile, care se pune peste acestea.Se pune foaia de dafin,5-6 boabe de piper,cimbru,iar cand este aproape evaporata apa,se pune vegeta dupa gust.Se amesteca des.Se poate servi cu ficat de pui prajit dat prin faina.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii