Se spala ciupercile,se taie felii mai mari,se pun la fiert.Separat, in unt topit, se caleste ceapa taiata solzi si morcovii rondele.Se strecoara ciupercile,care se rastoarna peste ceapa si morcovi.Se retine aprox 1/2 litru din apa in care au fiert ciupercile, care se pune peste acestea.Se pune foaia de dafin,5-6 boabe de piper,cimbru,iar cand este aproape evaporata apa,se pune vegeta dupa gust.Se amesteca des.Se poate servi cu ficat de pui prajit dat prin faina.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii