autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciuperci a la Oana

Autor: Ghita Alin (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 02 noiembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ghita Alin (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 02 noiembrie 2005

Ingrediente
ciuperci 1 kg, ceapa 1 buc (potrivita),morcovi 3 buc,cimbru o lingurita,dafin o foaie,vegeta,piper boabe,unt

Dificultate: Redusa Timp: 1h

61 voturi

Mod de preparare

Se spala ciupercile,se taie felii mai mari,se pun la fiert.Separat, in unt topit, se caleste ceapa taiata solzi si morcovii rondele.Se strecoara ciupercile,care se rastoarna peste ceapa si morcovi.Se retine aprox 1/2 litru din apa in care au fiert ciupercile, care se pune peste acestea.Se pune foaia de dafin,5-6 boabe de piper,cimbru,iar cand este aproape evaporata apa,se pune vegeta dupa gust.Se amesteca des.Se poate servi cu ficat de pui prajit dat prin faina.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci a la Oana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancarica cu ciuperci

Mancarica cu ciuperci

Taiem ceapa juliene,si punem la calit,adaugam 2 dinti de usturoi,lasam sa se caleasca 1-2 minute

15 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piure de spanac

Piure de spanac

Spanacul se curata si se spala in mai multe ape, apoi se pune la fiert in apa cu sare. Se lasa cca

1 vot    0 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

61 voturi

Ingrediente

  • ciuperci 1 kg
  • ceapa 1 buc (potrivita),morcovi 3 buc,cimbru o lingurita,dafin o foaie,vegeta,piper boabe,unt

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Iahnie de fasole cu praz Iahnie de fasole cu praz

Se pregateste fasolea cu o zi inainte: se alege de impuritati si se pune intr-un vas in apa suficienta astfel incat apa sa fie mai sus

1 vot    2 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancarica scazuta din spanac verde cu afumatura Mancarica scazuta din spanac verde cu afumatura

Se curata spanacul, oprind numai frunzele sanatoase, apoi se spala in mai multe ape reci. Il scufundam in apa clocotita si lasam sa

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Paste cu legume