Se spala ciupercile,se pun la fierb.Separat, in unt topit, se caleste ceapa taiata solzi si morcovii rondele.Se strecoara ciupercile,care se rastoarna peste ceapa si morcovi.Se retine aprox 1/2 litru din apa in care au fiert ciupercile, care se pune peste acestea.Se pune foaia de dafin,5-6 boabe de piper,cimbru,iar cand este aproape evaporata apa,se pune vegeta dupa gust.Se amesteca des.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii