autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciuperci a la Oana

Autor: Ghita Alin (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 02 noiembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ghita Alin (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 02 noiembrie 2005

Ingrediente
ciuperci 1 kg, ceapa 1 buc (potrivita),morcovi 3 buc,cimbru o lingurita,dafin o foaie,vegeta,piper boabe,unt

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Se spala ciupercile,se pun la fierb.Separat, in unt topit, se caleste ceapa taiata solzi si morcovii rondele.Se strecoara ciupercile,care se rastoarna peste ceapa si morcovi.Se retine aprox 1/2 litru din apa in care au fiert ciupercile, care se pune peste acestea.Se pune foaia de dafin,5-6 boabe de piper,cimbru,iar cand este aproape evaporata apa,se pune vegeta dupa gust.Se amesteca des.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci a la Oana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
FASOLE FRECATA

FASOLE FRECATA

Fasolea se curata de impuritati, se spala, se pune la fiert in apa rece. Se da in clocot, se arunca

9 voturi    5 comentarii
3h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi svabesti

Cartofi svabesti

Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi mari. Se fierb in apa cu sare. Intre timp se curata

17 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • ciuperci 1 kg
  • ceapa 1 buc (potrivita),morcovi 3 buc,cimbru o lingurita,dafin o foaie,vegeta,piper boabe,unt

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Iahnie de fasole cu praz