autor:

Cely Snijec

» » , Aperitive, Retete vegetariene

Ciuperci aperitiv

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 mai 2009

Ingrediente
300 g ciuperci (de preferat hribi), 1 ceapa, foaie de dafin, cimbru,sare, piper,, 50 g unt, 150 ml smantana, 1 lingurita faina, 100 g cascaval

Dificultate: Redusa Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Ciupercile se calesc in unt, se adauga o ceasca de apa si se fierb cu ceapa si condimente.Cand sunt fierte, se adauga smantana batuta cu faina,se lasa pe foc pana se ingroasa ciulamaua, se condimenteaza dupa gust. Se imparte in cupe de yena sau din inox,, se rade cascaval din abundenta si se da la cuptor pentru 10 minute. Se serveste ca aperitiv cald, cu paine prajita
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Ciuperci umplute - aperitiv rapid

Ciuperci umplute - aperitiv rapid

Se curata ciupercile si se spala, se tin intr-o sita la scurs. Se pun intr-o tava cu foaie de copt. Branza

20 voturi    11 comentarii
1h
Aperitive cu oua
Aperitiv cu ciuperci de câmp

Aperitiv cu ciuperci de câmp

Reţeta originală: Se folosesc ciuperci mici, cu interiorul roz, care se prepară în ziua în

3 voturi    7 comentarii
2h
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 10 iulie 2009

    Sunt foarte buni hribii.Eu ultima data i-am facut prajiti cu usturoi si tocanita cu smantana si ou.

Dificultate

Redusa

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • 300 g ciuperci (de preferat hribi)
  • 1 ceapa
  • foaie de dafin
  • cimbru,sare
  • piper,
  • 50 g unt
  • 150 ml smantana
  • 1 lingurita faina
  • 100 g cascaval

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

67 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
mirey

mirey (Chef de cuisine)

Sunt foarte buni hribii.Eu ultima data i-am facut prajiti cu usturoi si tocanita cu smantana si ou.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Sarmale de post Sarmale de post

Ingrediente compozitie: Nuca si caju-ul se rup grosier si se pun la hidratat de dimineata sau cu cel putin o ora inainte de a incepe

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi

Imam bayildi are origini turcesti, dar este astazi un aperitiv intalnit nu numai in zona Turciei, ci si in intregul Orient Mijlociu

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Tortulet de cartofi / Pommes Chef Anne