Ciupercile se calesc in unt, se adauga o ceasca de apa si se fierb cu ceapa si condimente.Cand sunt fierte, se adauga smantana batuta cu faina,se lasa pe foc pana se ingroasa ciulamaua, se condimenteaza dupa gust. Se imparte in cupe de yena sau din inox,, se rade cascaval din abundenta si se da la cuptor pentru 10 minute. Se serveste ca aperitiv cald, cu paine prajita
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii