autor:

Cely Snijec

» » , Aperitive, Retete vegetariene

Ciuperci aperitiv

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 mai 2009

Ingrediente
300 g ciuperci (de preferat hribi), 1 ceapa, foaie de dafin, cimbru,sare, piper,, 50 g unt, 150 ml smantana, 1 lingurita faina, 100 g cascaval

Dificultate: Redusa Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Ciupercile se calesc in unt, se adauga o ceasca de apa si se fierb cu ceapa si condimente.Cand sunt fierte, se adauga smantana batuta cu faina,se lasa pe foc pana se ingroasa ciulamaua, se condimenteaza dupa gust. Se imparte in cupe de yena sau din inox,, se rade cascaval din abundenta si se da la cuptor pentru 10 minute. Se serveste ca aperitiv cald, cu paine prajita
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Gogosele aperitiv cu ciuperci

Gogosele aperitiv cu ciuperci

Gogosele: Apa se pune la fiert impreuna cu margarina sau uleiul si sarea. Se da in clocot, apoi

9 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive
Aperitiv picant cu ciuperci

Aperitiv picant cu ciuperci

Se spala si se toaca ceapa si ciupercile, apoi se calesc in uleiul de masline 20 -25 minute la foc

18 voturi    9 comentarii
45 min
Aperitive
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 10 iulie 2009

    Sunt foarte buni hribii.Eu ultima data i-am facut prajiti cu usturoi si tocanita cu smantana si ou.

Dificultate

Redusa

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • 300 g ciuperci (de preferat hribi)
  • 1 ceapa
  • foaie de dafin
  • cimbru,sare
  • piper,
  • 50 g unt
  • 150 ml smantana
  • 1 lingurita faina
  • 100 g cascaval

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
mirey

mirey (Chef de cuisine)

Sunt foarte buni hribii.Eu ultima data i-am facut prajiti cu usturoi si tocanita cu smantana si ou.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Curry de naut cu conopida Curry de naut cu conopida

Rupem in buchetele conopida si o punem la fiert, in apa cu sare. Intr-o cratita non-aderenta, punem ceapa la "calit" in doua

0 voturi    0 comentarii
50 min
Delicii de post de la bloggeri
Vegeta de casa Vegeta de casa

Amestec de legume uscate la cuptor, la foc mic, in mai multe etape, astfel incat legumele sa nu se arda, ci doar sa se deshidrateze

2 voturi    1 comentariu
48h 20 min
Conserve si muraturi
Mancarica la cuptor