autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciuperci calde

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Ingrediente
2 mâini mari de ciuperci, taiate felii foarte subtiri, 2 bucati de mozzrella sau scamorza de cate 150 g taiate cubulete, frunzele de la un fir de cimbru proaspat, sare marinata si piper negru proaspat macinat, ulei de masline extravirgin, o mina de ruccola (salata)

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Luati un platou mare, rezistent la caldura, si asezati pe el ciupercile, intr-un singur strat. Presarati deasupra bucateleie de brânza si frunzele de cimbru. Condimentati cu sare si piper, turnati putin ulei de masline si puneti platoul sub gratarul din cuptor.

Lasati-l sa stea câteva minute, verificadnd des, pâna când branza se topeste, devine aurie si formeaza bule. La sfirsit se adauga rucola.Serviti cu pâine cu coaja crocanta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci calde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Orez basmatic

Orez basmatic

Se pune intr-un vas cu apa rece orezul la inmuiat pentru 20 minute, apoi se scurge de apa si se pune

5 voturi    4 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi la cuptor cu mustar si usturoi

Cartofi la cuptor cu mustar si usturoi

Aceasta reteta am luat-o de pe http://amainbucatarie.blogspot.com pt ca mi-a placut mult si mi sa

55 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 august 2010

    Foarte bune !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 mâini mari de ciuperci
  • taiate felii foarte subtiri
  • 2 bucati de mozzrella sau scamorza de cate 150 g taiate cubulete
  • frunzele de la un fir de cimbru proaspat
  • sare marinata si piper negru proaspat macinat
  • ulei de masline extravirgin
  • o mina de ruccola (salata)

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Foarte bune !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Placinta cu carne Placinta cu carne

Se pune faina intr-un vas, peste faina se pune praful de copt, praful de sare si se omogenizeaza. Se adauga untul la temperatura camerei,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Pui Puttanesca Pui Puttanesca

Condimentam carnea cu sare si piper. O prajim in tigaia cu ulei incins pana cand este facuta aproape de tot. Scoatem carnea si o pastram

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Mancarica cu legume