autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciuperci calde

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Ingrediente
2 mâini mari de ciuperci, taiate felii foarte subtiri, 2 bucati de mozzrella sau scamorza de cate 150 g taiate cubulete, frunzele de la un fir de cimbru proaspat, sare marinata si piper negru proaspat macinat, ulei de masline extravirgin, o mina de ruccola (salata)

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Luati un platou mare, rezistent la caldura, si asezati pe el ciupercile, intr-un singur strat. Presarati deasupra bucateleie de brânza si frunzele de cimbru. Condimentati cu sare si piper, turnati putin ulei de masline si puneti platoul sub gratarul din cuptor.

Lasati-l sa stea câteva minute, verificadnd des, pâna când branza se topeste, devine aurie si formeaza bule. La sfirsit se adauga rucola.Serviti cu pâine cu coaja crocanta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci calde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pulpe de pui la cuptor cu usturoi si cartofi cu ierburi aromate

Pulpe de pui la cuptor cu usturoi si cartofi cu ierburi aromate

Se amesteca toate ingredientele pentru marinata.Se rade coaja de la ½ lamaie si se pune deoparte,

37 voturi    13 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarte pufoase cu ciuperci salbatice

Tarte pufoase cu ciuperci salbatice

1. Ruleaza aluatul foietaj si taie 12 cercuri a cate 8 cm diametru sau 4 tarte mai mari a cate 16

5 voturi    9 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 august 2010

    Foarte bune !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 mâini mari de ciuperci
  • taiate felii foarte subtiri
  • 2 bucati de mozzrella sau scamorza de cate 150 g taiate cubulete
  • frunzele de la un fir de cimbru proaspat
  • sare marinata si piper negru proaspat macinat
  • ulei de masline extravirgin
  • o mina de ruccola (salata)

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Foarte bune !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Ciulama din bureti de roua