Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
500 gr. ciuperci, o ceapa, putin ulei, sare, piper, patrunjel verde, putin sos de rosii sau bulion, 2 catei de usturoi.
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Ciupercile(de preferinta ghebe sau hribi),fierte inainte, se amesteca cu ceapa calita in prealabil, adaugindu-se putina apa calda. Se adauga apoi sare si piper dupa gust si se lasa sa fiarba incet. In timpul fierberii se adauga si sosul de rosii. Catre sfirsit se pune patrunjelul verde taiat. Cind este gata, se pun cateii de usturoi taiati si se lasa vasul acoperit citeva minute.
Se pot servi alaturi de friptura, ca garnitura sau cu mamaliguta
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci calite" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Se curata si se spala legumele si se lasa la scurs.
In oala in care va fierbe mancarea, se pune
1 vot
0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Carnea tocata se macina inca o data.
1/2 usturoi, cartoful se curata si se taie marunt ( se macina)
Felia
6 voturi
9 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 29 august 2010
Super !