Ciupercile bine curatate si spalate, taiate in felii mai mari se inabusa in unt, acoperite la foc mic pana se inmoaie si apa lor scade. Cand sunt gata se adauga vegeta sau sare si piper dupa gust, marar si patrunjel verde tocat foarte marunt,amestecandu-se de cateva ori ca sa-si insuseasca mai bine aroma, apoi se iau de pe foc si se acresc dupa gust cu zeama de la o lamaie. Se servesc calde sau reci ca felul intai sau asociate cu piure de cartofi,sau orez.
Pofta buna !

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii