autor:

valentina ionita

» » Aperitive

Ciuperci coapte la grill

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 februarie 2010

Ingrediente
500 g ciuperci proaspete, zeama de lamaie, unt, dupa gust, 2-3 catei de usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

11 voturi

Mod de preparare

Ciupercile se curata,se spala,se scot usor coditele si se tin 5-10 minute in apa cu putin otet ,dupa care se clatesc si se lasa la zvantat.
O parte din codite se toaca marunt. Asezam ciupercile in tava, le stropim cu zeama de lamaie, dupa care se pune in fiecare palariuta codite tocate ,usturoi pisat sau tocat marunt,cate o bucatica de unt ,se presara sare,piper,cimbru dupa gust si se introduce tava la cuptor cu setarea grill 15-20 min. Se servesc ca atare sau ca si garnitura la diferite preparate din carne si peste .
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci coapte la grill" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Chiftelute gigant de dovlecei umplute cu ou si gujoane de pui

Chiftelute gigant de dovlecei umplute cu ou si gujoane de pui

Dovlecelul se da pe razatoarea mica, se scurge si se amesteca cu faina, branza rasa, sare, piper,

17 voturi    9 comentarii
50 min
Aperitive
Cartofi umpluti cu branzeturi si verdeturi

Cartofi umpluti cu branzeturi si verdeturi

Incalzim cuptorul la 200°C. Spalam foarte bine coaja cartofilor, apoi ii invelim in folie de staniol.

10 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine):

    Pregatesc destul de des ciuperci la grill sau la gratarul din curte,sunt o bunatate.

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine):

    Am facut si eu la fel si au iesit foarte bine,numai ca eu nu le-am pus in otet si le-am facut pe gril pe aragaz.

  • 12 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 august 2012

    va multumesc mult...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 03 august 2012

    Mereu fac ciupercute cand fac gratar, imi plac mult.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 iunie 2010

    Sunt tare gustoase.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

      Multumesc mult...

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

      Sunt o bunatate.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 februarie 2010

      Foarte bune.

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 19 februarie 2010

      Super aromate! Imi plac foarte mult ciupercile.Am salvat reteta.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 februarie 2010

      Multumesc Zana....Ma bucur ca-ti plac...

    • zana b.

      zana b. (Chef de cuisine) , 15 februarie 2010

      Delicioase!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 februarie 2010

      Ma bucur ca ti-au placut Alice.Multumesc...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 februarie 2010

      Multumesc Carmen...Asa se blocheaza pozele in ultima vreme...

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 13 februarie 2010

      O bunatate,felicitari.Trec si saptamana care vine sa le vad,acum nu vor sa se deruleze.Ai votul meu.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

11 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

valentina ionita (Chef de cuisine)

va multumesc mult...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Ciuperci umplute pane