Ceapa se toaca si se pune la calit in putin ulei.
Se taie rondele carnatii, cand ceapa a devenit transparenta, se adauga carnatii si se lasa sa se caleasca. Se taie ciupercile si se adauga la mancare. Se lasa sa fiarba aproximativ 20 minute, sa scada sosul mancarii. Se adauga rosiile, usturoiul taiat, se potriveste de sare si se condimenteaza mancarea cu piper. Se stinge focul, se adauga smantana, cateva fire de patrunjel verde tocat si se serveste mancarea cu mamaliguta calda.
Pofta buna!
Bucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...
Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasaPlacinte cu aluat fraged de casa si branza sarata, o reteta simpla si delicioasa, perfecta pentru gustari sau aperitive....
Placinte cu aluat fraged de casa si branza sarata. Reteta simpla si delicioasaSe spala lintea, se scurge si se acopera cu apa fiarta, intr-un castron pe care il acoperim cateva minute.
Supa de toamna cu linte si oua de prepelitaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii