Se spala si se cutata ciupercile, se dau 10-15 minute la fiert in apa clocotita.Apoi se scot se storc de apa,se taie feliutze,se toaca ardeiul ,morcovul si ceapa.
Intr-o tigaie adinca(sau o oala cu coada adinca cca 8-10cm adincime) se pune lingura de margarina si ceapa se lasa putin sa se dinstuiasca in tigaie cu un capac deasupra,peste 5 minute se adauga morcovul si ardeiul se lasa si ele la dinstuit 10 minute apoi adaugam ciupercile si mai lasam 5 minute dupa care condimentam,si mestecam 2 minute bine compozitia sa se imbibe condimentele,si adaugam o cana de apa,lasam sa scada apa.Pana scade apa amestecam faina cu smintina si laptele intrun castronas,sa nu ramina bule. cind apa a scazut bine adaugam compozitia de lapte smantana si faina si 1 linguritza de vegeta si un pic de marar. si le amestecam...la amestecam 5 minute pina se ingroasa si clocoteste de 2 ori,si stingem focul...Va urez pofta buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii