autor:

Piri Piri e Canela

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

Ciuperci cu bacon la tigaie

Autor: Piri Piri e Canela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Portugalia


    Reteta postata pe: 08 noiembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Piri Piri e Canela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Portugalia


Reteta postata pe: 08 noiembrie 2011

Ingrediente
1 ambalaj ciuperci proaspete, 100 gr. bacon tocat, 1 dovlecel mic, 1 ceapã, 3-4 cãtei de usturoi, ulei de mãsline, 2 rosii, foi dafin, piper si sare, paprika, ierburi Provence, 1 legãturã de pãtrunjel proaspãt, vin alb

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

10 voturi

Mod de preparare

Pentru o gustare rapidã sau un fel principal sau chiar garniturã...


* Baconul se pune la prãjit cu putin ulei de mãsline, când se rumeneste se adaugã ceapa si usturoiul tocat.

* Lasã sã îsi schimbe culoarea si pune ciupercile feliate grosier, dovlecelul tãiat cubulete si rosiile decojite tocate si ele.

* Condimenteazã si lasã legumele sã piardã apa; pune un pãhãrel de vin si acoperã.

* Înainte de a lua de pe foc, pune pãtrunjelul tocat .


Serveste imediat, cu pâine prãjitã :)

Poftã mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu bacon la tigaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui stir-fry

Pui stir-fry

In urma cu ceva vreme am lucrat intr-un restaurant,ca ospatarita.Desi regulile erau foarte stricte

9 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pui cu miere si smochine

Pui cu miere si smochine

Intr-o tigaie se incinge 2 lg de ulei de masline, se pun pulpele de pui fara piele si se lasa sa

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2011

    bune !

  • www.divainbucatarie.ro

    www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine) , 09 noiembrie 2011

    Sunt fan ciuperci!!!

  • mihai

    mihai (Chef de cuisine) , 09 noiembrie 2011

    Delicios!*****

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

10 voturi

Ingrediente

  • 1 ambalaj ciuperci proaspete
  • 100 gr. bacon tocat
  • 1 dovlecel mic
  • 1 ceapã
  • 3-4 cãtei de usturoi
  • ulei de mãsline
  • 2 rosii
  • foi dafin
  • piper si sare
  • paprika
  • ierburi Provence
  • 1 legãturã de pãtrunjel proaspãt
  • vin alb

Raporteaza reteta

Retete
de Piri Piri e Canela
Rulouri de jambon afumat cu spanac

Rulouri de jambon afumat cu spanac

1) Se fierbe spanacul, se scurge. Separat se caleste usturoiul taiat marunt in unt se adauga painea

3 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Tort de ciocolata cu nuci si stafide

Tort de ciocolata cu nuci si stafide

1)Se bate bine untul cu zaharul si coaja de lamaie.Se adauga galbenusele pe rand,se bat albusele

4 voturi    3 comentarii
50 min
Torturi
Muschi de porc la cuptor in sos de portocale si vin(reteta proprie)

Muschi de porc la cuptor in sos de portocale si vin(reteta proprie)

1)Se face mujdei din jumate capatana de usturoi pisat cu sare,piper,boia,ierburi,ulei de masline.Se

6 voturi    14 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Lia Maria (Chef de cuisine)

bune !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pulpe Gatit In Vas Roman Fara Ulei