autor:

Piri Piri e Canela

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

Ciuperci cu bacon la tigaie

Autor: Piri Piri e Canela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Portugalia


    Reteta postata pe: 08 noiembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Piri Piri e Canela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Portugalia


Reteta postata pe: 08 noiembrie 2011

Ingrediente
1 ambalaj ciuperci proaspete, 100 gr. bacon tocat, 1 dovlecel mic, 1 ceapã, 3-4 cãtei de usturoi, ulei de mãsline, 2 rosii, foi dafin, piper si sare, paprika, ierburi Provence, 1 legãturã de pãtrunjel proaspãt, vin alb

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

10 voturi

Mod de preparare

Pentru o gustare rapidã sau un fel principal sau chiar garniturã...


* Baconul se pune la prãjit cu putin ulei de mãsline, când se rumeneste se adaugã ceapa si usturoiul tocat.

* Lasã sã îsi schimbe culoarea si pune ciupercile feliate grosier, dovlecelul tãiat cubulete si rosiile decojite tocate si ele.

* Condimenteazã si lasã legumele sã piardã apa; pune un pãhãrel de vin si acoperã.

* Înainte de a lua de pe foc, pune pãtrunjelul tocat .


Serveste imediat, cu pâine prãjitã :)

Poftã mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu bacon la tigaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Shepherd's Pie

Shepherd's Pie

Carnea se caleste in foarte putin ulei,se adauga ceapa taiata, morcovul taiat cubulete si ardeiul.

6 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Piept de pasare cu orez si legume

Piept de pasare cu orez si legume

Intr-o tigaie adanca sau wok se pune putin ulei de masline si se pune ceapa taiata la prajit, se

7 voturi    2 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2011

    bune !

  • www.divainbucatarie.ro

    www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine) , 09 noiembrie 2011

    Sunt fan ciuperci!!!

  • mihai

    mihai (Chef de cuisine) , 09 noiembrie 2011

    Delicios!*****

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

10 voturi

Ingrediente

  • 1 ambalaj ciuperci proaspete
  • 100 gr. bacon tocat
  • 1 dovlecel mic
  • 1 ceapã
  • 3-4 cãtei de usturoi
  • ulei de mãsline
  • 2 rosii
  • foi dafin
  • piper si sare
  • paprika
  • ierburi Provence
  • 1 legãturã de pãtrunjel proaspãt
  • vin alb

Raporteaza reteta

Retete
de Piri Piri e Canela
Rulouri de jambon afumat cu spanac

Rulouri de jambon afumat cu spanac

1) Se fierbe spanacul, se scurge. Separat se caleste usturoiul taiat marunt in unt se adauga painea

3 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Tort de ciocolata cu nuci si stafide

Tort de ciocolata cu nuci si stafide

1)Se bate bine untul cu zaharul si coaja de lamaie.Se adauga galbenusele pe rand,se bat albusele

4 voturi    3 comentarii
50 min
Torturi
Muschi de porc la cuptor in sos de portocale si vin(reteta proprie)

Muschi de porc la cuptor in sos de portocale si vin(reteta proprie)

1)Se face mujdei din jumate capatana de usturoi pisat cu sare,piper,boia,ierburi,ulei de masline.Se

6 voturi    14 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Lia Maria (Chef de cuisine)

bune !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Ragu de carne pe mamaliguta Ragu de carne pe mamaliguta

Intai punem o cratita larga la incalzit cu putin ulei si cand uleiul este cald, adaugam treptat ceapa, morcovul si ardeiul iute, dupa

1 vot    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Mancarica de fasole galbena cu carne.