Pentru o gustare rapidã sau un fel principal sau chiar garniturã...
* Baconul se pune la prãjit cu putin ulei de mãsline, când se rumeneste se adaugã ceapa si usturoiul tocat.
* Lasã sã îsi schimbe culoarea si pune ciupercile feliate grosier, dovlecelul tãiat cubulete si rosiile decojite tocate si ele.
* Condimenteazã si lasã legumele sã piardã apa; pune un pãhãrel de vin si acoperã.
* Înainte de a lua de pe foc, pune pãtrunjelul tocat .
Serveste imediat, cu pâine prãjitã :)
Poftã mare!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii