autor:

Roxy

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciuperci cu branza Brie si smantana

Autor: Roxy (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 28 mai 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Roxy (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 28 mai 2011

Ingrediente
Ciuperci Champignon - 500 grame, Branza Brie - 150/200 grame, Smantana - 250 ml, O ceapa de marime medie, Patrunjel verde, Sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Ciupercile se taie felii mai groase, iar ceapa de taie in cubulete mici.
Ceapa se caleste in 3-4 linguri de ulei. Cand devine transparenta se adauga ciupercile. Se calesc pana cand scade aproape de tot apa din tigaie (apa este lasata de ciuperci, nu se adauga alta).
Dupa ce s-a evaporat apa se adauga in tigaie branza, taiata in cuburi. Dupa ce s-a topit branza se toarna peste compozitie smantana, se pune sare si piper si se lasa pe foc pana cand incepe sa fiarba. Dupa ce se stinge focul se adauga patrunjel tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu branza Brie si smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Salata de vinete

Salata de vinete

-Se coc vinetele pe un gratar,se curata repede de coaja,se clatesc si se pun la scurs. -Se prepara

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
PORUMB FIERT

PORUMB FIERT

Se aleg patru porumbi in lapte, pe care ii putem testa taind putin grantele cu unghia. Daca iese

38 voturi    20 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • Ciuperci Champignon - 500 grame
  • Branza Brie - 150/200 grame
  • Smantana - 250 ml
  • O ceapa de marime medie
  • Patrunjel verde
  • Sare si piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Musaca de cartofi cu ciuperci