autor:

Roxy

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciuperci cu branza Brie si smantana

Autor: Roxy (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 28 mai 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Roxy (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 28 mai 2011

Ingrediente
Ciuperci Champignon - 500 grame, Branza Brie - 150/200 grame, Smantana - 250 ml, O ceapa de marime medie, Patrunjel verde, Sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Ciupercile se taie felii mai groase, iar ceapa de taie in cubulete mici.
Ceapa se caleste in 3-4 linguri de ulei. Cand devine transparenta se adauga ciupercile. Se calesc pana cand scade aproape de tot apa din tigaie (apa este lasata de ciuperci, nu se adauga alta).
Dupa ce s-a evaporat apa se adauga in tigaie branza, taiata in cuburi. Dupa ce s-a topit branza se toarna peste compozitie smantana, se pune sare si piper si se lasa pe foc pana cand incepe sa fiarba. Dupa ce se stinge focul se adauga patrunjel tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu branza Brie si smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Simfonia Iahnie de fasole a la Tradaro

Simfonia Iahnie de fasole a la Tradaro

- Pentru reusita unei iahnii delicioase, este bine ca fasolea sa fie pusa la inmuiat de seara pentru

14 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi la cuptor cu oua si cas

Cartofi la cuptor cu oua si cas

Cartofii se curata de coaja si se fierb in apa cu sare. Se taie apoi in jumatati si se aseaza intr-o

13 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • Ciuperci Champignon - 500 grame
  • Branza Brie - 150/200 grame
  • Smantana - 250 ml
  • O ceapa de marime medie
  • Patrunjel verde
  • Sare si piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
dovlecei pane cu sos de usturoi