autor:

Roxy

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciuperci cu branza Brie si smantana

Autor: Roxy (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 28 mai 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Roxy (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 28 mai 2011

Ingrediente
Ciuperci Champignon - 500 grame, Branza Brie - 150/200 grame, Smantana - 250 ml, O ceapa de marime medie, Patrunjel verde, Sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Ciupercile se taie felii mai groase, iar ceapa de taie in cubulete mici.
Ceapa se caleste in 3-4 linguri de ulei. Cand devine transparenta se adauga ciupercile. Se calesc pana cand scade aproape de tot apa din tigaie (apa este lasata de ciuperci, nu se adauga alta).
Dupa ce s-a evaporat apa se adauga in tigaie branza, taiata in cuburi. Dupa ce s-a topit branza se toarna peste compozitie smantana, se pune sare si piper si se lasa pe foc pana cand incepe sa fiarba. Dupa ce se stinge focul se adauga patrunjel tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu branza Brie si smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piure de cartofi by Jamie Oliver

Piure de cartofi by Jamie Oliver

Cu ceva timp in urma am vazut la tv.o reteta de piure pregatita de Jamie Oliver,preluata si de el

19 voturi    18 comentarii
25 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pilaf cu ciuperci si langostine

Pilaf cu ciuperci si langostine

Se taie ceapa si se pune in uleiul incins, se adauga usturoiul, se lasa sa se aureasca, se adauga

1 vot    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • Ciuperci Champignon - 500 grame
  • Branza Brie - 150/200 grame
  • Smantana - 250 ml
  • O ceapa de marime medie
  • Patrunjel verde
  • Sare si piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Frittata cu vinete