autor:

Roxy

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciuperci cu branza Brie si smantana

Autor: Roxy (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 28 mai 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Roxy (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 28 mai 2011

Ingrediente
Ciuperci Champignon - 500 grame, Branza Brie - 150/200 grame, Smantana - 250 ml, O ceapa de marime medie, Patrunjel verde, Sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Ciupercile se taie felii mai groase, iar ceapa de taie in cubulete mici.
Ceapa se caleste in 3-4 linguri de ulei. Cand devine transparenta se adauga ciupercile. Se calesc pana cand scade aproape de tot apa din tigaie (apa este lasata de ciuperci, nu se adauga alta).
Dupa ce s-a evaporat apa se adauga in tigaie branza, taiata in cuburi. Dupa ce s-a topit branza se toarna peste compozitie smantana, se pune sare si piper si se lasa pe foc pana cand incepe sa fiarba. Dupa ce se stinge focul se adauga patrunjel tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu branza Brie si smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Parjoale cu fasole verde

Parjoale cu fasole verde

Se toaca carnea inca o data impreuma cu ceapa verde ( se poate adauga un cartof crud sau o felie

7 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Varza cu masline la cuptor

Varza cu masline la cuptor

Se toaca varza. Se taie rondele ceapa si maslinele. Se curata cartofii, se spala si se taie felii.

4 voturi    3 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • Ciuperci Champignon - 500 grame
  • Branza Brie - 150/200 grame
  • Smantana - 250 ml
  • O ceapa de marime medie
  • Patrunjel verde
  • Sare si piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Fasole verde cu rosii si usturoi