autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Ciuperci cu carne

Autor: Scutaru Florin (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 24 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Scutaru Florin (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 24 martie 2009

Ingrediente
carne de porc 0.5kg, - ciuperci 1kg, - smantana, - faina 1 lingura, - ulei, - ceapa 2 buc., - sare, - patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Taiati carnea bucatele, puneti-o la sarat jumatate de ora si in acest timp curatati si taiati ciupercile. Prajiti carnea pudrata cu faina, adaugati ceapa tocata si ciupercile aprox. 20 de min. Adaugati smantina si lasati sa fiarba la foc mic pana cand se fragezeste carnea. Cu 2 minute inainte de final adaugati patrunjelul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Empanadas cu carne de pui si ciuperci

Empanadas cu carne de pui si ciuperci

Intr-un castron, am pus faina si am adaugat untul cubulete. Am framantat bine, apoi am adaugat ouale

29 voturi    9 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu carne
Musaca de cartofi piure cu carne si ciuperci

Musaca de cartofi piure cu carne si ciuperci

Se spala cartofi,se taie rondele,se pun la fiert cu un pic de sare,iar apoi cand sunt gata se face

4 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • carne de porc 0.5kg
  • - ciuperci 1kg
  • - smantana
  • - faina 1 lingura
  • - ulei
  • - ceapa 2 buc.
  • - sare
  • - patrunjel

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

6 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

2 voturi    1 comentariu
30 min
Fripturi
Ciulama ca la bunica