autor:

Anonim

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

ciuperci cu carne de miel

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
carne de miel ,ulei, ciuperci, ceapa, rosii, vin alb, patrunjel verde, piper, sos brun, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Bucatile de carne si ceapa se inabusa in 100 ml de ulei cu putina apa. Se scot bucatile de carne separat si se paseaza sosul cu ceapa peste acestea.
Ciupercile se inabusa separat in 50 ml de ulei cu 50 ml de apa. Bucatile de carne si sosul de ceapa pasata se fierb impreuna cu sosul brun la foc moderat, 15-20 de minute apoi se adauga ciupercile, rosiile, sarea, piperul si vinul continuand fierbera inca 10 min. Cand se retrage vasul de pe foc, se adauga si patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciuperci cu carne de miel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Brocoli cu 3 feluri de branza

Brocoli cu 3 feluri de branza

Brocoli se spala si se fierbe 10 minute in apa cu sare. Se scoate si se lasa cateva minute la scurs.

7 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi cu parmezan in vasul roman

Cartofi cu parmezan in vasul roman

Se curata cartofii si se taie dupa preferinta. Vasul roman se tine in apa pentru 30 minute. Punem

4 voturi    5 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Sbiha-vinata in sos de rosii