autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Ciuperci cu carne la cuptor

Autor: Adela Pintea (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 octombrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adela Pintea (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 octombrie 2007

Ingrediente
1 kg ciuperci champignon,1 kg cartofi, 200 ml ulei, 500 g muschi de porc fara grasime (ca pentru snilele) ,500 g smantana, 2 oua, sare dupa gust, 2 lg de patrunjel.

Dificultate: Medie Timp: 3h

61 voturi

Mod de preparare

Curatati cartofii de coaja si ii taiati rondele.La fel faceti si cu ciupercile .Apoi taiati carnea felii ca pentru snitele si o bateti putin de tot . Asezati pe rand cartofii ,carnea si ciupercile intr-o tava astfel incat sa se formeze 3 straturi apoi adaugati uleiul si sarea.La urma amestecati smantana cu ouale intregi si turnati-le peste compozitia din tava.
La sfarsit presarati patrunjelul maruntit , acoperiti tava cu folie de aluminiu si puneti-o la cuptor.Ca sa stiti cand e gata mancarea mai introduceti din cand in cand furculita in carne si in cartofi,si cand intra usor , inseamna ca s-a finalizat.
Va garantez ca veti avea un deliciu culinar savurand aceasta mancare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu carne la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Orez cu ciuperci si carne de porc la cuptor

Orez cu ciuperci si carne de porc la cuptor

Taiati carnea bucatele. Caliti-o in ulei incins, adaugati usturoiul tocat fin si ceapa taiata marunt.

3 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Orez de pui á Portuguesa

Orez de pui á Portuguesa

1)Se fierbe puiul cu morcovi si bucata de bacon, in apa condimentatã cu foile de dafin, ardeiul

7 voturi    7 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

3h

61 voturi

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci champignon,1 kg cartofi
  • 200 ml ulei
  • 500 g muschi de porc fara grasime (ca pentru snilele) ,500 g smantana
  • 2 oua
  • sare dupa gust
  • 2 lg de patrunjel.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Creier de porc cu ceapa Creier de porc cu ceapa

Se alege creierul de porc de cheagurile de sange, apoi se opareste 10 minute in apa clocotita cu putina sare si o lingurita de otet.

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Tocanita cu ficatei de pui Tocanita cu ficatei de pui

Se curata si taie ceapa marunt. Se pune tuciul pe foc sa se incinga, se adauga uleiul, apoi ceapa si se lasa sa se caleasca la foc mic

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Varza ca la Mama Acasa