autor:

» » Mancaruri cu carne

Ciuperci cu carne la cuptor

Autor: Adela Pintea (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 octombrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adela Pintea (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 octombrie 2007

Ingrediente
1 kg ciuperci champignon,1 kg cartofi, 200 ml ulei, 500 g muschi de porc fara grasime (ca pentru snilele) ,500 g smantana, 2 oua, sare dupa gust, 2 lg de patrunjel.

Dificultate: Medie Timp: 3h

62 voturi

Mod de preparare

Curatati cartofii de coaja si ii taiati rondele.La fel faceti si cu ciupercile .Apoi taiati carnea felii ca pentru snitele si o bateti putin de tot . Asezati pe rand cartofii ,carnea si ciupercile intr-o tava astfel incat sa se formeze 3 straturi apoi adaugati uleiul si sarea.La urma amestecati smantana cu ouale intregi si turnati-le peste compozitia din tava.
La sfarsit presarati patrunjelul maruntit , acoperiti tava cu folie de aluminiu si puneti-o la cuptor.Ca sa stiti cand e gata mancarea mai introduceti din cand in cand furculita in carne si in cartofi,si cand intra usor , inseamna ca s-a finalizat.
Va garantez ca veti avea un deliciu culinar savurand aceasta mancare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu carne la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Orez cu ciuperci si carne de porc la cuptor

Orez cu ciuperci si carne de porc la cuptor

Taiati carnea bucatele. Caliti-o in ulei incins, adaugati usturoiul tocat fin si ceapa taiata marunt.

4 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

3h

62 voturi

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci champignon,1 kg cartofi
  • 200 ml ulei
  • 500 g muschi de porc fara grasime (ca pentru snilele) ,500 g smantana
  • 2 oua
  • sare dupa gust
  • 2 lg de patrunjel.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Gulas de vita