autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Ciuperci cu carne la cuptor

Autor: Adela Pintea (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 octombrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adela Pintea (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 octombrie 2007

Ingrediente
1 kg ciuperci champignon,1 kg cartofi, 200 ml ulei, 500 g muschi de porc fara grasime (ca pentru snilele) ,500 g smantana, 2 oua, sare dupa gust, 2 lg de patrunjel.

Dificultate: Medie Timp: 3h

60 voturi

Mod de preparare

Curatati cartofii de coaja si ii taiati rondele.La fel faceti si cu ciupercile .Apoi taiati carnea felii ca pentru snitele si o bateti putin de tot . Asezati pe rand cartofii ,carnea si ciupercile intr-o tava astfel incat sa se formeze 3 straturi apoi adaugati uleiul si sarea.La urma amestecati smantana cu ouale intregi si turnati-le peste compozitia din tava.
La sfarsit presarati patrunjelul maruntit , acoperiti tava cu folie de aluminiu si puneti-o la cuptor.Ca sa stiti cand e gata mancarea mai introduceti din cand in cand furculita in carne si in cartofi,si cand intra usor , inseamna ca s-a finalizat.
Va garantez ca veti avea un deliciu culinar savurand aceasta mancare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu carne la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Orez cu ciuperci si carne de porc la cuptor

Orez cu ciuperci si carne de porc la cuptor

Taiati carnea bucatele. Caliti-o in ulei incins, adaugati usturoiul tocat fin si ceapa taiata marunt.

3 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Cotlet de porc marinat

Cotlet de porc marinat

Prin marinare cotletul capata fragezime, un gust si o aroma aparte. Se pun doua cani de vin rosu

5 voturi    11 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

3h

60 voturi

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci champignon,1 kg cartofi
  • 200 ml ulei
  • 500 g muschi de porc fara grasime (ca pentru snilele) ,500 g smantana
  • 2 oua
  • sare dupa gust
  • 2 lg de patrunjel.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru, se bate un pic cu ciocănelul de şniţele, apoi se taie

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
Ceafa de porc cu cartofi la cuptor