Ciuperci cu carne la cuptor

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci champignon
  • 1 kg cartofi
  • 200 ml ulei
  • 500 g muschi de porc fara grasime (ca pentru snilele)
  • 500 g smantana
  • 2 oua
  • sare dupa gust
  • 2 lg de patrunjel.

Mod de preparare

Curatati cartofii de coaja si ii taiati rondele.La fel faceti si cu ciupercile .Apoi taiati carnea felii ca pentru snitele si o bateti putin de tot . Asezati pe rand cartofii ,carnea si ciupercile intr-o tava astfel incat sa se formeze 3 straturi apoi adaugati uleiul si sarea.La urma amestecati smantana cu ouale intregi si turnati-le peste compozitia din tava.

La sfarsit presarati patrunjelul maruntit , acoperiti tava cu folie de aluminiu si puneti-o la cuptor.Ca sa stiti cand e gata mancarea mai introduceti din cand in cand furculita in carne si in cartofi,si cand intra usor , inseamna ca s-a finalizat.

Va garantez ca veti avea un deliciu culinar savurand aceasta mancare.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise