autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Ciuperci cu carne si sos alb

Autor: nicoleta ilie (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nicoleta ilie (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 septembrie 2009

Ingrediente
1 kg.ciuperci champignon,500g.piept de pasare,150g.sunca,250 ml. smantana,100g.unt,1 pahar cu vin alb,4 oua,300ml.lapte,150g. faina alba,150g.costita slaba.

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

1 vot

Mod de preparare

-Ciupercile se trag in unt ,dupa ce au fost taiate felii mai grosute.Se adauga pieptul de pasare taiat cuburi,sunca si costita taiate marunt
-Cand s-au calit suficient,se toarna deasupra sosul format din ouale batute bine si amestecate cu faina,laptele si vinul.
-Se da la cuptor pentru 15-20 minute dar nu inainte de a turna deasupra smantana si de a rade putin cascaval.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu carne si sos alb" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ardei umpluti

Ardei umpluti

Se curata ardei in asa fel sa va ramana si capacelele. Ceapa se taie si se caleste in putin ulei,

10 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Sarmale in foi de vita

Sarmale in foi de vita

Frunza de vita se opareste si se lasa la scurs.Ceapa se curata si se toaca marunt,patrunjelul si

11 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg.ciuperci champignon,500g.piept de pasare,150g.sunca,250 ml. smantana,100g.unt,1 pahar cu vin alb,4 oua,300ml.lapte,150g. faina alba,150g.costita slaba.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru, se bate un pic cu ciocănelul de şniţele, apoi se taie

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
Varza de bruxelles cu jambon si bacon