-Ciupercile se trag in unt ,dupa ce au fost taiate felii mai grosute.Se adauga pieptul de pasare taiat cuburi,sunca si costita taiate marunt
-Cand s-au calit suficient,se toarna deasupra sosul format din ouale batute bine si amestecate cu faina,laptele si vinul.
-Se da la cuptor pentru 15-20 minute dar nu inainte de a turna deasupra smantana si de a rade putin cascaval.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii