Reteta postata pe: 24 septembrie 2009
Ingrediente
1 kg.ciuperci champignon,500g.piept de pasare,150g.sunca,250 ml. smantana,100g.unt,1 pahar cu vin alb,4 oua,300ml.lapte,150g. faina alba,150g.costita slaba.
Dificultate: Redusa | Timp: 50 min
Mod de preparare
-Ciupercile se trag in unt ,dupa ce au fost taiate felii mai grosute.Se adauga pieptul de pasare taiat cuburi,sunca si costita taiate marunt
-Cand s-au calit suficient,se toarna deasupra sosul format din ouale batute bine si amestecate cu faina,laptele si vinul.
-Se da la cuptor pentru 15-20 minute dar nu inainte de a turna deasupra smantana si de a rade putin cascaval.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu carne si sos alb" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil
19 voturi
17 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate