Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
600g carne, 1 kg ciuperci, 6-7 rosii, 1 lingura faina, 1-2 linguri grasime, 3-4 cepe, sare, verdeata
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Carnea taiata bucati se inabusa cu ceapa (sau se fierbe daca este batrina), faina si ciupercile. Deoarece ciupercile lasa zeama nu se mai adauga decit putina apa. Cind carnea este pe jumatate fiarta, se adauga rosiile taiate in sferturi, verdeata si se lasa sa scada. Se adauga faina amestecata cu apa si se lasa sa fiarba bine. Inainte de ultimul clocot se adauga rosii si verdeata Se serveste cu smintina.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu carne" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Intr-un castron, am pus faina si am adaugat untul cubulete. Am framantat bine, apoi am adaugat ouale
29 voturi
9 comentarii
1h 40 min
Se indeparteaza cu grija piciorusele la ciuperci, apoi le curatatam de pielita si le asezam cu scobitura
5 voturi
0 comentarii
50 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 31 august 2010
Super !