Ciuperci cu ficat de pui la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci champignon
  • 0.5 kg ficat de pui
  • 2 cepe rosii
  • 2 ardei sau gogosari
  • 2 morcovi
  • 2 dovlecei
  • ulei de masline, sare, piper, oregano, maghiran

Mod de preparare

Se spala ciupercile si se pun la oparit cca 15 min, intregi.

Se taie solzi ceapa, se taie feliute ardeii. se dau morcovii pe razatoarea mare, se taie dovleceii felii subtiri.

Se ia o tava intinsa, se pune putin ulei de masline, se aseaza ciupercile scurse de apa in care au fiert. Se pune apoi ficatul de pui uniform in tava.

Se amesteca toate legumele intr-un bol, in care se pune sare si piper dupa gust, la fel oregano si maghiran.

Se asterne un strat omogen de legume peste ficatul de pui si se da la cuptor.

Se mai intoarce tava din cand in cand.

Se serveste cu garnitura de cartofi piure sau orez fiert al-dente.

Merge asortat cu un vin alb sec.

Pofta buna

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise