autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciuperci cu legume si cascaval

Autor: mihaela (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 mai 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 mai 2012

Ingrediente
6 ciuperci mari, 1 morcov de marime medie, 1 ardei gras rosu, 1 ceapa mare, 2 catei de usturoi (obtional), 1 bucata carnacior proaspat, 1 felie de cascaval delaco, 15 fire de patrunjel, 5 fire de marar, curry,piper, sare, 50 gr, de ulei de floarea soarelui

Dificultate: Medie Timp: 20 min

5 voturi

Mod de preparare

Se taie morcovul si ciupercile rondele impreuna cu ceapa si se pune la calit in 50 de gr de ulei, pana se inmoaie putin. Apoi se curata usturoiul si se feliaza din cutit si se adauga peste legume. Dupa preferinte se poate adauga 1 carnacior proaspat taiat bucatele de 2-3 cm sau cascavalul. Eu le-am pus pe amandoua. Se lasa la foc mediu sub capac 20 de minute. Cu 5 minute inainte de final adaugati condimentele, iar la final presarati pe deasupra patrunjelul si mararul. Pofta buna!


Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu legume si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete umplute cu fars

Vinete umplute cu fars

Vinetele le spalam si le taiem in doua. Din fiecare bucata scoatem miezul. Jumatatile de vinete

9 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Roșii umplute la cuptor

Roșii umplute la cuptor

Spălăm roșiile, taiem pălăria și cu ajutorul unei linguri scoatem atent pulpa și semințele

0 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

20 min

5 voturi

Ingrediente

  • 6 ciuperci mari
  • 1 morcov de marime medie
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ceapa mare
  • 2 catei de usturoi (obtional)
  • 1 bucata carnacior proaspat
  • 1 felie de cascaval delaco
  • 15 fire de patrunjel
  • 5 fire de marar
  • curry,piper
  • sare
  • 50 gr
  • de ulei de floarea soarelui

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Spalam cartofii, îi intepam din loc in loc cu furculita și-i bagam la cuptor, la copt, pentru 30-40 minute, in functie de puterea

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Mancarica de vara cu dovlecei, pastai, rosii  si piept de pui Mancarica de vara cu dovlecei, pastai, rosii si piept de pui

Se spala, se rup capetele si atele pastailor. Se spala si apoi se taie bucatele dovleceii si rosiile. Se taie cubulete mici pieptul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Sarmalute in foi de vita cu varza