autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciuperci cu legume si cascaval

Autor: mihaela (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 mai 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 mai 2012

Ingrediente
6 ciuperci mari, 1 morcov de marime medie, 1 ardei gras rosu, 1 ceapa mare, 2 catei de usturoi (obtional), 1 bucata carnacior proaspat, 1 felie de cascaval delaco, 15 fire de patrunjel, 5 fire de marar, curry,piper, sare, 50 gr, de ulei de floarea soarelui

Dificultate: Medie Timp: 20 min

5 voturi

Mod de preparare

Se taie morcovul si ciupercile rondele impreuna cu ceapa si se pune la calit in 50 de gr de ulei, pana se inmoaie putin. Apoi se curata usturoiul si se feliaza din cutit si se adauga peste legume. Dupa preferinte se poate adauga 1 carnacior proaspat taiat bucatele de 2-3 cm sau cascavalul. Eu le-am pus pe amandoua. Se lasa la foc mediu sub capac 20 de minute. Cu 5 minute inainte de final adaugati condimentele, iar la final presarati pe deasupra patrunjelul si mararul. Pofta buna!


Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu legume si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei in crusta crocanta

Dovlecei in crusta crocanta

Dovleceii curatati de coaja se taie fasii si se sareaza. Indepartam apa lasata de ei cu ajutorul

2 voturi    0 comentarii
59h 59 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi copti cu sunca si cascaval si sos alb

Cartofi copti cu sunca si cascaval si sos alb

Preparare: Se spala cartofi si se freaca usor coaja iar apoi se taie in doua,pe lungime.Se scobeste

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

20 min

5 voturi

Ingrediente

  • 6 ciuperci mari
  • 1 morcov de marime medie
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ceapa mare
  • 2 catei de usturoi (obtional)
  • 1 bucata carnacior proaspat
  • 1 felie de cascaval delaco
  • 15 fire de patrunjel
  • 5 fire de marar
  • curry,piper
  • sare
  • 50 gr
  • de ulei de floarea soarelui

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Orez cu legume si pui la cuptor