autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciuperci cu legume si cascaval

Autor: mihaela (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 mai 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 mai 2012

Ingrediente
6 ciuperci mari, 1 morcov de marime medie, 1 ardei gras rosu, 1 ceapa mare, 2 catei de usturoi (obtional), 1 bucata carnacior proaspat, 1 felie de cascaval delaco, 15 fire de patrunjel, 5 fire de marar, curry,piper, sare, 50 gr, de ulei de floarea soarelui

Dificultate: Medie Timp: 20 min

5 voturi

Mod de preparare

Se taie morcovul si ciupercile rondele impreuna cu ceapa si se pune la calit in 50 de gr de ulei, pana se inmoaie putin. Apoi se curata usturoiul si se feliaza din cutit si se adauga peste legume. Dupa preferinte se poate adauga 1 carnacior proaspat taiat bucatele de 2-3 cm sau cascavalul. Eu le-am pus pe amandoua. Se lasa la foc mediu sub capac 20 de minute. Cu 5 minute inainte de final adaugati condimentele, iar la final presarati pe deasupra patrunjelul si mararul. Pofta buna!


Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu legume si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi la cuptor, cu busuioc si gogosari in sos de rosii

Cartofi la cuptor, cu busuioc si gogosari in sos de rosii

Curatam cartofii, ii spalam si ii feliem pe lung, in 6-8 felii. Ungem o forma termorezistenta cu

4 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Quiche cu conopida si branza

Quiche cu conopida si branza

Acesta este un quiche mai atipic, intrucat nu am folosit aluat, ci un amestec de oua si smantana,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

20 min

5 voturi

Ingrediente

  • 6 ciuperci mari
  • 1 morcov de marime medie
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ceapa mare
  • 2 catei de usturoi (obtional)
  • 1 bucata carnacior proaspat
  • 1 felie de cascaval delaco
  • 15 fire de patrunjel
  • 5 fire de marar
  • curry,piper
  • sare
  • 50 gr
  • de ulei de floarea soarelui

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ficatei de pui cu mazare Ficatei de pui cu mazare

Se spala ficateii si se taie in cuburi. Se incinge uleiul intr-o cratita mica. Se soteaza ficateii in uleiul incins, iar dupa ce se

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
Chiftele din dovlecel si ton Chiftele din dovlecel si ton

Curatam dovleceii de coaja, taiem pe jumatate si punem la fiert cu putina sare ( 25 minute). Ii scoatem intr-o strecuratoare unde cu

23 voturi    18 comentarii
1h
Aperitive
Piept de pui picant cu fasole verde