Se taie morcovul si ciupercile rondele impreuna cu ceapa si se pune la calit in 50 de gr de ulei, pana se inmoaie putin. Apoi se curata usturoiul si se feliaza din cutit si se adauga peste legume. Dupa preferinte se poate adauga 1 carnacior proaspat taiat bucatele de 2-3 cm sau cascavalul. Eu le-am pus pe amandoua. Se lasa la foc mediu sub capac 20 de minute. Cu 5 minute inainte de final adaugati condimentele, iar la final presarati pe deasupra patrunjelul si mararul. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii