autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciuperci cu legume si cascaval

Autor: mihaela (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 mai 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 mai 2012

Ingrediente
6 ciuperci mari, 1 morcov de marime medie, 1 ardei gras rosu, 1 ceapa mare, 2 catei de usturoi (obtional), 1 bucata carnacior proaspat, 1 felie de cascaval delaco, 15 fire de patrunjel, 5 fire de marar, curry,piper, sare, 50 gr, de ulei de floarea soarelui

Dificultate: Medie Timp: 20 min

5 voturi

Mod de preparare

Se taie morcovul si ciupercile rondele impreuna cu ceapa si se pune la calit in 50 de gr de ulei, pana se inmoaie putin. Apoi se curata usturoiul si se feliaza din cutit si se adauga peste legume. Dupa preferinte se poate adauga 1 carnacior proaspat taiat bucatele de 2-3 cm sau cascavalul. Eu le-am pus pe amandoua. Se lasa la foc mediu sub capac 20 de minute. Cu 5 minute inainte de final adaugati condimentele, iar la final presarati pe deasupra patrunjelul si mararul. Pofta buna!


Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu legume si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de cartofi cu masline

Mancare de cartofi cu masline

Curatam si spalam cartofii. Curatam si spalam si restul de legume, ardeii, ceapa, morcovul, telina

4 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita cu carne de pui

Tocanita cu carne de pui

Astazi fiind in pana de inspiratie m-am gandit sa combin cumva ingredientele de care dispuneam in

8 voturi    4 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

20 min

5 voturi

Ingrediente

  • 6 ciuperci mari
  • 1 morcov de marime medie
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ceapa mare
  • 2 catei de usturoi (obtional)
  • 1 bucata carnacior proaspat
  • 1 felie de cascaval delaco
  • 15 fire de patrunjel
  • 5 fire de marar
  • curry,piper
  • sare
  • 50 gr
  • de ulei de floarea soarelui

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de pui cu prune uscate Ciorba de pui cu prune uscate

Spalam bine carnea de pui si o taiem bucati (eu am folosit o “spinare” de pui de la tara). Punem carnea la fiert si spumam

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb

In castronelul cu faina se face o gropita in care punem galbenusul, iaurtul, uleiul de masline,sare si amestecul de condimente,amestecam

2 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Ciuperci cu garnitura de cartofi copti