Ciuperci cu macaroane

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie
Ciuperci cu macaroane

Ingrediente

  • 500 gr ciuperci champignion
  • 300 gr paste spirale
  • 2 cepe mari/ 3 mici
  • o leg patrunjel
  • o lg vegeta de legume
  • 1 lgta cimbru uscat
  • piper
  • 50 gr ulei
  • 2 oua
  • 250 gr smantana
  • o cana bulion/kechup

Mod de preparare

Se distuie ceapa tocata marunt cu apa si ulei.

Cand ceapa este pe jumatate dustuita, punem ciupercile spalate, curatate de codite si taiete cubulete destul de mari. Lasam sa se faca ciupercile, nu adaugam apa fiindca ele lasa oricum. Lasam sa scada toata apa lasata de ele. Inainte de a stinge focul, adaugam condimentele si patrunjelul tocat.

Intre timp se fierb macaroanele si se lasa la scurs intr-o strecuratoare. Dupa, se pun intr-un vas adanc.

Dupa ce ciupercile s-au facut le punem in strecuratoare si pe ele fiindca vor mai lasa apa. Le lasam la scurs dupa le punem peste macaroane. Amestecam si adaugam ouale si smantana.

Pregatim o tava mare, o ungem cu ulei si punem compozitia.

Intre timp cuptorul sa fie incalzit la 200 de grade.

Peste compozitie turnam frumos bulionul/kechupul si dam la cuptor pt 20 de min, pana oul si smantana se incheaga aproape de tot.

Se poate servi cald si rece.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort copii

Tort copii

Tort copii
Lapte cu orez si sos de capsuni

Lapte cu orez si sos de capsuni

Lapte cu orez si sos de capsuni
Gogosi cu ciocolata
Dulciuri diverse

Gogosi cu ciocolata

Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.

Gogosi cu ciocolata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor