Se distuie ceapa tocata marunt cu apa si ulei.
Cand ceapa este pe jumatate dustuita, punem ciupercile spalate, curatate de codite si taiete cubulete destul de mari. Lasam sa se faca ciupercile, nu adaugam apa fiindca ele lasa oricum. Lasam sa scada toata apa lasata de ele. Inainte de a stinge focul, adaugam condimentele si patrunjelul tocat.
Intre timp se fierb macaroanele si se lasa la scurs intr-o strecuratoare. Dupa, se pun intr-un vas adanc.
Dupa ce ciupercile s-au facut le punem in strecuratoare si pe ele fiindca vor mai lasa apa. Le lasam la scurs dupa le punem peste macaroane. Amestecam si adaugam ouale si smantana.
Pregatim o tava mare, o ungem cu ulei si punem compozitia.
Intre timp cuptorul sa fie incalzit la 200 de grade.
Peste compozitie turnam frumos bulionul/kechupul si dam la cuptor pt 20 de min, pana oul si smantana se incheaga aproape de tot.
Se poate servi cald si rece.
Pofta buna!
Incearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteIncearca o salata de legume proaspete cu crutoane crocante, perfecta pentru pranz sau cina. Reteta rapida, simpla si plina de...
Salata de legume proaspete cu crutoane – reteta simpla, rapida si sanatoasaIncearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii