Se distuie ceapa tocata marunt cu apa si ulei.
Cand ceapa este pe jumatate dustuita, punem ciupercile spalate, curatate de codite si taiete cubulete destul de mari. Lasam sa se faca ciupercile, nu adaugam apa fiindca ele lasa oricum. Lasam sa scada toata apa lasata de ele. Inainte de a stinge focul, adaugam condimentele si patrunjelul tocat.
Intre timp se fierb macaroanele si se lasa la scurs intr-o strecuratoare. Dupa, se pun intr-un vas adanc.
Dupa ce ciupercile s-au facut le punem in strecuratoare si pe ele fiindca vor mai lasa apa. Le lasam la scurs dupa le punem peste macaroane. Amestecam si adaugam ouale si smantana.
Pregatim o tava mare, o ungem cu ulei si punem compozitia.
Intre timp cuptorul sa fie incalzit la 200 de grade.
Peste compozitie turnam frumos bulionul/kechupul si dam la cuptor pt 20 de min, pana oul si smantana se incheaga aproape de tot.
Se poate servi cald si rece.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii