Se curata ciupercile , se scot si cotoarele care se taie cubulete.Se indeparteaza si lamelele maronii din palariuta ciupercilor.
O ceapa se toaca marunt , se caleste in putin ulei, apoi se adauga cotoarele, se condimenteaza si se lasa sa se prajeasca putin. Se sparge peste ele un ou, se invarte de citeva ori si se adauga verdeata tocata. Cu aceasta compozitie se umplu ciupercutele iar deasupra se aseaza feliutele de mozzarela taiate.Se aseaza intr-o tava captusita cu hartie de copt.
Se introduce tava in cuptorul dinainte incalzit, pina se topeste branza.
Ciupercutele se pot servi reci sau calde...
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii