Se curata ciupercile , se scot si cotoarele care se taie cubulete.Se indeparteaza si lamelele maronii din palariuta ciupercilor.
O ceapa se toaca marunt , se caleste in putin ulei, apoi se adauga cotoarele, se condimenteaza si se lasa sa se prajeasca putin. Se sparge peste ele un ou, se invarte de citeva ori si se adauga verdeata tocata. Cu aceasta compozitie se umplu ciupercutele iar deasupra se aseaza feliutele de mozzarela taiate.Se aseaza intr-o tava captusita cu hartie de copt.
Se introduce tava in cuptorul dinainte incalzit, pina se topeste branza.
Ciupercutele se pot servi reci sau calde...

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii