Reteta postata pe: 28 mai 2008
Ingrediente
ciuperci 500g, unt 100 g, orez 200g, ceapa o bucata, morcov o bucata, pastarnac o bucata, oase de pui 1 kg, piper macinat, un varf de cutit si piper boabe, sare dupa gust
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Oasele se oparesc, se curata bine si se pun la fiert impreuna cu zarzavatul spalat si taiat. Din orez se face un pilaf oriental , alb si gras, cu supa de oase. Ciupercile si ceapa taiate felii se calesc in unt si se sting cu supa de la oase. Cantitatea de pilaf se portioneaza cu o ceasca care se rastoarna pe farfurii calde. La fiecare portie se pune soteu de morcov, iar deasupra cate un bob de piper si se presara piper macinat.
Se consuma numai fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu orez" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Se pun intr-o tava 2 linguri de ulei. Se adauga o ceapa tocata solzisori si 4 catei de usturoi.
Se
1 vot
0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mai întâi, se taie și se pregătesc foile de varză în care se vor ”înfășura”
18 voturi
4 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010
Super !