Ciupercile si prazul se curata, se spala, si se taie in bucati mai mici si se pun la calit ( intai ciupercile apoi prazul). Din uleiul ramas se prepara un sos cu o lingura de faina, bulion, ceapa taiata marunt si condimente. Se stinge cu supa sau apa calda si se adauga ciupercile si prazul. Dupa ce se potriveste gustul de sare, se pun maslinele (oparite si spalate in mai multe ape reci) si se lasa la fiert circa 50 de minute. Se adauga vinul.
Mancarea de ciuperci cu praz si masline se poate servi si rece.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii