Topiti untul intr-o tigaie. Puneti prazul si usturoiul tocate marunt, caliti-le cateva minute amestecand bine pentru a nu se arde. Adaugati ciupercile si ardeiul gras tocate grosier si lasati sa fiarba la foc mediu pentru cateva minute.
Intr-o tigaie de teflon separata rumeniti puiul taiat cubulete, fara ulei. Puneti in tigaia cu ciuperci, adaugati rosiile taiate cubulete, sucul de rosii si vinul si fierbeti 7 minute cu capacul pus. Aveti grija sa nu scada prea mult, ci dupa gust.
Adaugati smantana dupa gust si mai fierbeti 2 minute. Asezonati, puneti si paprika. Luati de pe foc si presarati deasupra patrunjel tocat marunt, puneti capacul cateva minute apoi serviti cu salata verde sau muraturi.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii