Topiti untul intr-o tigaie. Puneti prazul si usturoiul tocate marunt, caliti-le cateva minute amestecand bine pentru a nu se arde. Adaugati ciupercile si ardeiul gras tocate grosier si lasati sa fiarba la foc mediu pentru cateva minute.
Intr-o tigaie de teflon separata rumeniti puiul taiat cubulete, fara ulei. Puneti in tigaia cu ciuperci, adaugati rosiile taiate cubulete, sucul de rosii si vinul si fierbeti 7 minute cu capacul pus. Aveti grija sa nu scada prea mult, ci dupa gust.
Adaugati smantana dupa gust si mai fierbeti 2 minute. Asezonati, puneti si paprika. Luati de pe foc si presarati deasupra patrunjel tocat marunt, puneti capacul cateva minute apoi serviti cu salata verde sau muraturi.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii