Ciuperci cu smantana

Ciuperci cu smantana

Ingrediente

  • 0,5 kg ciuperci
  • 250 ml smantana grasa
  • 1 ceapa
  • 2 linguri unt
  • marar
  • sare, piper

Mod de preparare

Curatam ciupercile si le tocam cubulete. Calim ciupercile in doua trei linguri ulei apoi le scoatem si le lasam deoparte.

Intr-o craticioara incingem untul si punem ceapa taiata in doua. O lasam doar cat sa-si elibereze aromele apoi o scoatem.

Stingem cu o lingura de faina untul incins si adaugam putin cate putin smantana mestecand continuu ca s anu se taie. Va recomand sa folositi o smantana mai grasa de cel putin 20%.

Dupa ce sosul a devenit omogen, adaugam ciupercile , asezonam cu sare si piper , si mai dam intr-un clocot. Presaram marar verde tocat marunt. Sunt foarte bune calde cu mamaliguta.

Descoperiti si alte retete delicioase pe blogul Caietulcuretete.com.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Castraveti murati la soare

Castraveti murati la soare

Reteta de castraveti murati la soare. Castraveti murati de vara, reteta simpla si delicioasa.

Castraveti murati la soare
Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Rulada cu dulceata de afine

Rulada cu dulceata de afine

Rulada cu dulceata de afine