Curatam ciupercile si le tocam cubulete. Calim ciupercile in doua trei linguri ulei apoi le scoatem si le lasam deoparte.
Intr-o craticioara incingem untul si punem ceapa taiata in doua. O lasam doar cat sa-si elibereze aromele apoi o scoatem.
Stingem cu o lingura de faina untul incins si adaugam putin cate putin smantana mestecand continuu ca s anu se taie. Va recomand sa folositi o smantana mai grasa de cel putin 20%.
Dupa ce sosul a devenit omogen, adaugam ciupercile , asezonam cu sare si piper , si mai dam intr-un clocot. Presaram marar verde tocat marunt. Sunt foarte bune calde cu mamaliguta.
Descoperiti si alte retete delicioase pe blogul Caietulcuretete.com.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii