Calesti o ceapa in ulei, cureti ciupercile, le speli si le toci, apoi le calesti impreuna cu ceapa. Atentie, ciupercile lasa foarte multa apa. Dupa ce s-au inmuiat putin, adaugi apa, lasi sa fiarba, adaugi sare, piper, usturoi tocat marunt 3-4 catei de usturoi (dupa gust). Spre final amesteci 2 linguri de faina cu apa si pui peste ciuperci si la urma de tot smantana dupa care stingi focul.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii