autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciuperci cu smantana

Autor: miki (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 19 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: miki (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 19 martie 2009

Ingrediente
400-500 g ciuperci, ulei pt.calit, 3 cepe mici, 1 ceasca smantana, un praf de faina, sare (delicat), piper, patrunjel sau marar

Dificultate: Medie Timp: 45 min

5 voturi

Mod de preparare

Ciupercile se spala in multe ape, se taie fasii, intr-o tigaie se calesc cepele taiate in ulei incins, se adauga ciupercile, se calesc si ele putin si apoi se adauga apa, putin cate putin (pe parcurs ce apa scade), pana ciupercile nu mai sunt crude, se amesteca smantana cu un praf de faina si se toarna peste ciuperci amestecand bine. Se adauga piper, delicat si patrunjelul sau mararul tocat. Sunt un deliciu, mai ales cu mamaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciuperci cu smantana

Ciuperci cu smantana

Ciupercile \"champignon\" daca nu sunt foarte murdare de pamant,eu nu le spal,in schimb le rup pielita

41 voturi    4 comentarii
45 min
Retete vegetariene
Ciuperci cu sos de smantana

Ciuperci cu sos de smantana

Ciupercile le spalam si le taiem felii, ceapa o taiem marunt sau felii si usturoiul il zdrobim, le

1 vot    1 comentariu
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Medie

Timp

45 min

5 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Vasilica Ion (Bucatar)

mmmm... foarte delicioasa :D

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Mancare de cartofi