Ciupercile se spala in multe ape, se taie fasii, intr-o tigaie se calesc cepele taiate in ulei incins, se adauga ciupercile, se calesc si ele putin si apoi se adauga apa, putin cate putin (pe parcurs ce apa scade), pana ciupercile nu mai sunt crude, se amesteca smantana cu un praf de faina si se toarna peste ciuperci amestecand bine. Se adauga piper, delicat si patrunjelul sau mararul tocat. Sunt un deliciu, mai ales cu mamaliguta.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii